En nära räv upplevelse...

Klockan är alldeles för sent, eller ska jag säga tidigt... men jag måste bara dela med mig av denna häftiga upplevelse! Efter avslutat pannkakskalas hos några tyska vänner fick jag plötsligt sällskap på vägen av Jeffrey - räven.

Sedan första träningstillfället på löparbanorna utanför studenthemmen har vi på springrundorna flera gånger haft sällskap av en räv. Inte alls en sjuk, tanig räv som man lätt kan tro när ett vilt djur söker sig till bebyggelse, nej då han är synnerligen frisk, jag tror snarare han är väldigt klipsk för där det finns människor finns det också mat...

Efter x antal möten med räven döpte min skotska väninna honom till Jeffrey och det har alltid varit spännade inför en runda om han ska visa sig eller ej. Han har aldrig varit jättenära, ungefär 10 m bort som närmast, tills idag.

Jag klev av cykeln och började prata lite med Jeffrey som först misstänksamt och avvaktande kikade på mig. Han travade runt mig i en stor cirkel, undersökte cykeln och till slut kom så nära som 4-5 m och lade sig på marken och tittade på mig. Åhh vad jag önskar att jag hade en bättre kamera, det var jättesvårt att se honom i sökaren i mörkret så bilderna är under all kritik [konstigt beskurna bl a], det är ju dessutom svårt med djurögon och blixt [han blev inte rädd, men var väl inte heller överförtjust i blixten].

Det var verkligen ett "Halelujah moment"!! [undrar förresten hur det gick i idol...]

Jeffrey
Foto: Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Sophia

Vad häftig och annorlunda upplevelse. Hur gick det sedan med Jeffrey? :)

2009-11-08 @ 15:17:37
URL: http://phialia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback