Loppisfynd: kungligt kakel

Jag gillar fortfarande barockinspirerade ting så gissa om jag blev förtjust när jag sprang på detta piece of kakel för endast 25:-. De sex kakelplattorna ska jag antingen spara till ett framtida hem (tänk vad häftigt att kakla in dem i t ex ett badrum som i övrigt går i supermodernt vitt kakel -snacka om barock 'n roll), eller så ska jag göra en bricka av dem. På så sätt kan de ju alltid följa med, vare sig vi flyttar eller ej... vad skulle ni ha gjort?


Foto: Sara Z

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Jag tycker båda idéerna låter bra. Mina föräldrar köpte motivkakel i Portugal för många år sedan som dom kaklade på väggen i huset, jättesnyggt. Men det var många år och många hus sedan.

2008-11-10 @ 22:38:23
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Johanna.B

Kul fynd! Lagerhaus veckan var bra men började inte så bra som jag tänkt mig. Kommunikatören vrickade foten och var inte på plats förrän på fredagen och det var först då jag kände att jag kom in i arbetet och började lära känna alla. På fredagen kändes det som om de litade mer på mig också och gav mig egna uppgifter att ta tag i vilket jag tyckte var väldigt kul. Det var en slitig vecka men på fredagseftermiddagen kändes det faktiskt tråkigt att lämna, alla var så gulliga!



Kram

/Johanna

2008-11-11 @ 12:44:03
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: Jen

Glas underlägg?

2009-07-21 @ 10:16:13
URL: http://www.nimmie.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback