Semestertips: Creperiet i Hablingbo

Det verkar som om blogg.se också har lite semester för gårdagens inlägg publicerades imorse... hur som helst, igår gjorde vi en road trip på södra Gotland och hann med både loppis och inte minst - crêperiet i Hablingbo. Om du är på Gotland är ett besök nästan ett måste - atmosfären, maten, personalen ja hela stället har en skön bohemisk och lättsam stämning över sig. Ett av mina allra första blogginlägg var just om Åsa Lindströms keramik och om crêperiet hon driver tillsammans med sin man. Tro det eller ej men efter mer än åtta års suktande (ja det hjälpte inte ens att gifta sig..) så är nu två av hennes muggar i vår ägo! Den lilla butiken på gården är fylld av dem och det var inte så lätt att välja men "first impression lasts".
Kortläsaren kom med posten imorse (tack kära M) så här slänger jag ut lite snapshots från vår Hablingbo-lunch. Jag ser jättesur ut, det måste berott på förlusten i boule...


Foto: Sara Zetterström & Kristin Nielsen

Kommentarer
Postat av: Karodie

Åh! Jag vill också dit! Jag vill också ha!!

2009-08-05 @ 20:07:22
Postat av: Mor

Åhhh.. Vad härligt det ser ut!!!!

Jag saknar att kunna åka dit o njuta av naturen o alla ljuvliga hantverk! Njuuuut.. av varenda minut där nu...:)

Puss!

2009-08-06 @ 14:39:30
Postat av: Anna-Karin

Hennes små snapsbägare köpte vi till vår vän Helena när hon gifte sig i Zaragozza för många år sedan. Vilket ställe! Kommer jag till Gotland igen så ska jag inte missa detta.

2009-08-10 @ 23:40:22
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback