Leila Jr.

Matlagning är verkligen inte min grej, kanske mycket beroende på att jag är gift med en man med grymma cuisine-skills varför jag inte sett mig tvungen att bemästra det området (för att falla från ämnet en stund insåg jag nu när jag skrev detta att Jesper förmodligen av samma anledning inte ser någon anledning till att bli en handy man då jag redan axlar rollen. Guu vilket modernt förhållande vi har. Han står vid spisen och jag gersågar lister...).
Dock har jag alltid varit rätt vass på det här med desserter (sa hon lite ödmjukt), och sedan jag köpte kokboken med stort K har experimentlustan (och midjemåttet?!) ökat flera gånger om, så till den milda grad att Jesper numera kallar mig Leila Jr. Cup cakes, cheese cake och kladdkakemuffins är några av läckerheterna som tillagats den senaste veckan. Tur att man har fikasugna kollegor.

Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Håller med där. Desserter och bakning är vad jag tycker är roligast. Men jag har inte lyckats behärska den nya ugnen ännu, den beter sig helt *¤%&¤#%#&!! Jag menar det är ju inte min första ugnsbekantskap direkt. Tydligen enligt instr. boken ska det vara vanlig ugn resp. varmluft beroende på färg på kärlet man bakar i. Va? Hur konstigt låter inte det.



2009-01-11 @ 23:04:14
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Ika

Mmmm, ser verkligen smaskens ut. Jag har hennes bok också, är ju helt underbar. Så fikat är ju klart till vårt projekt :)

2009-01-12 @ 16:34:52
URL: http://leija.blogg.se/
Postat av: Martina

Leila´s kladdkakemuffins är ju såå goda! Men som sagt, tur man bjuder bort hälften, annars skulle man rulla fram;)

2009-01-12 @ 19:26:36
URL: http://rum.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhh så gott, nu blir jag sugen på att baka ;-)

2009-01-13 @ 17:15:35
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback