Back in business!

Tack och lov sken solen idag, annars hade det kännts lite tungt att komma från 22°-iga Frankrike (helt otroligt men på hemvägen satt vi och solade i linne) till det disiga och nollgradigt Kalmar som tog emot oss i natt. Skidåkningen var fantastisk, den bästa jag upplevt tror jag, och vädret går inte att klaga på (snö två dagar resten strålande sol). Avskedsfrasen från kollegor och vänner löd gång på gång; "Bryt inga ben". Rådet lyddes men Jesper ramlade och bröt - mina solglasögon! Jag saknar dem men är glad att vi klarade oss helskinnade med sådan toppenskidåkning i bagaget (nåväl, pappa hakade på off-pist första dan och glömde både ålder och svaga knän - vilket knäna inte gjorde varpå han fick ta det betydligt lugnare större delen av veckan).
Design och inredning gifter sig inte särskilt bra med Val Thorens så jag har dessvärre inte mycket att rapportera. Kanske betyder det även att jag verkligen hade ledigt! Nu är jag däremot tillbaka mer sugen än nånsin att fylla bloggen med spännande inlägg så glöm inte att kika in här framöver. Bjuder på lite semesterbilder kvällen till ära - snö, sol, long drinks & lil 'sis 3200 m ö h...


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: carro

Välkommen hem! Vad härligt ni verkar haft det. Ring mig när du har tid i veckan så får jag höra mer.

Kram carro

2009-03-16 @ 14:40:13
Postat av: Mor

Vad härligt ni verkar ha haft det! Vacker miljö och underbart väder och skidåkning!

Puss å kram!

2009-03-16 @ 17:41:09
Postat av: Johanna.B

Hej, ja det va längesedan! Usch här är det så fullt upp. Det är faktiskt grymt skönt att ha någonting att se fram emot, det känns som om det är det enda jag tänker på just nu!



Ser ut som att ni har haft det hur härligt som helst, själv lyckades jag precis bli av med min förkylning när termometern började visa feber. Så helgen blev till att ligga nedbäddad, men det va nog precis vad jag behövde för det har vart så mycket den senaste tiden!



Hur går allt i Kalmar och på IKEA?



Kram

/Johanna

2009-03-17 @ 14:08:06
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: Anna-Karin

Det ser verkligen helt underbart ut Sara!

2009-03-18 @ 00:43:02
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback