Drömhuset i Bygglov

Är alldeles uppe i varv efter att ha kollat på Bygglov som renoverade ett kök i en gammal skola i Enköpingstrakten. Snyggt hus och snygg familj. Det är ju precis så jag drömmer om mitt framtida hem. En gammal skola, kyrka, kvarn, industrilokal... kort och gott en byggnad med själ och karisma, som får lite nymoderniteter i sig och blir just den där blandningen av gammalt och nytt som i mina ögon gör ett hem trevligt. Hemtrevligt. Det lustiga var att precis innan programmet så kollade Jesper och jag på en gammal skola på Hemnet...
Jag tycker att Bygglov blivit radikalt mer inspirerande och kul att titta på. Denna vår har alla program känts som huvudet på spiken och Mija Kinning är verkligen en förebild.

Foto: kollage av bilder från tv4.se/bygglov

Kommentarer
Postat av: pernilla

Haha! Jag reagerade precis som du. Jag vill ha ett hus nu! Tidigare har jag tyckt att Bygglov har varit lite halvtråkigt, men de har verkligen lyft den sista säsongen. Det där köket fick mig att bli alldeles salig.

2009-03-05 @ 09:26:11
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: Emilia

Hej gumman! Hoppas allt är bra med dig! Här är allt bra.. lite trött då man inte är van att vara utan sömn så mycket.. jag tänkte bara tipsa lite om att kläckeberga skola nu är för försäljning samt ljungbyholms gamla stationshus.. ME WANT!! Ta ett kik på hemnet.se



Pussen på bussen

2009-03-06 @ 15:31:13
URL: http://wordsinthewires.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Tittade inte på hela programmet men såg slutresultatet som verkligen blev fint.

2009-03-06 @ 19:11:43
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Sara jag har bloggat om Kläckeberga skolhus. Det känns ju lite som jag snott idén här bland dina kommentarer. Så jag plockar bort inlägget direkt om du vill det.

2009-03-06 @ 20:23:36
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Håller med dig! Det blev så jäkla snyggt - ursäkta språket. Brukar alltid ha något att anmärka på, men den här gången köper jag hela grejen rakt av. Mija for president! ;-)

2009-03-07 @ 11:22:34
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Elinbanan

Det där såg jätte fint ut! Blir så sugen på att inreda och på att kolla svenska inredningsprogram!

2009-03-11 @ 11:11:09
URL: http://elinbanan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback