Dagmar + ICA = i care

För ett bra tag sen dök den fina shoppingkassen i care upp på ICA men inte förrän i förra veckan slog jag till på en. Det är modedesignföretaget Dagmar som tillsammans med ICA tagit fram en 100% ekologisk tygkasse som dessutom är rättvisemärkt. Dagmar arbetar sedan länge med både ekologiska material och miljövänliga tillverkningsprocesser i sina klädkollektioner står det att läsa på kassens label. Och den bär även symbolen "ögat" som en påminnelse om att leva sundare och välja alternativ som är snällare mot vår miljö och för varje såld kasse får världsnaturfonden WWF 10 kr! Med ICA kort betalar du 69:- (ord. 89:-). Lägg märke till att namnet; I CAre. Fiffigt. Dessutom är den riktigt snygg och skön att bära.


Foto: Sara Zetterström, Dagmars logga är en skärmdump från houseofdagmar.se



Kommentarer
Postat av: Åse

Tänk att jag inte har sett den påsen tidigare, den är ju riktigt fin!

2009-11-16 @ 09:58:32
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: [room] by sofie

Tänker varje gång jag står i mataffären;

vilket slöseri med plastkassar. Ibland köper jag papper men de är ju inte lika hållbara. Det blir till att investera i denna snygging. Tack för tipset Sara!



Kram Sofie

2009-11-16 @ 15:06:17
URL: http://roombysofie.blogspot.com
Postat av: Cammi

Den var fin, måste införskaffa en genast så tack för tipset!



Kram på dej

2009-11-18 @ 10:57:21
URL: http://desajn.wordpress.com
Postat av: Kenneth Ronnedal

Jag använder alltid tygkassar. Lägger tomma burkar och flaskor i dem och sedan är det bara att ta med dem när det är dags för ett besök i affären.

Fick häromdagen ett ex. av i care, DAGMAR´s design för ICA. Jag, fick den av en kvinna som köpt den, men som inte kunde använda den. Den är ju alldeles för stor och har för långa handtag. T.o.m. för mig, som är 180 cm i strumplästen. Den, tar faktiskt i backen då och då. Och, fyller man den helt, är det ganska tungt att bära.

2010-08-05 @ 13:55:06
URL: http://www.123minsida.se/ken171

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback