Loppisfynden jag aldrig gjorde...

Ibland springer jag över loppisfynd som av den ena eller andra anledningen inte fyndas av just mig. Som en fantastiskt pläd av mormorsrutor - jättestor och med härliga färger rakt igenom men bottenfärgen var klarblå och jag vill ju ha en svart (eller vit). Som sagt helt fantastisk och den kostade ynka 250:-. Om jag någonsin virkar en mormorsrutepläd så hoppas jag att den ärvs genom många generationer och inte slumpas bort på loppis. En annan riktig pärla jag hittade igår var en gammal taklampa med fina kupor i frostat vitt glas. Jag såg den direkt framför mig i högblank svart över vårt matsalsbord. Det gjorde tyvärr inte Jesper så det blev ingen affär. It takes two to tango.


Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It 2009

Kommentarer
Postat av: Åse

Jag är verkligen uppväxt med mormorsplädar som låg lite överallt i lägenheten, till och med mina dockor hade min mormor virkat plädar till. Jag har tyvärr inten aning om vart alla plädar har tagit vägen,jag tror tyvärr att min mamma tröttnade på dem och gjorde sig av med dem (troligen till någon loppis i samband med en flytt, de var inte blåa).

2009-11-15 @ 10:04:32
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Lotten

Åhh vad fina loppisfynd! Synd att det inte blev något köp.... pläden var ju jättefin tycker jag!



2009-11-15 @ 10:17:54
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Lina

Jättefin lampa! Jag skulle också gärna loppisfynda men i området är det ont om loppmarknader, italienarna verkar hålla i grejerna tills det är dags att kasta dem.

2009-11-15 @ 20:38:04
URL: http://www.desperatedesigners.blogspot.com/
Postat av: Anna-Karin

Vad synd på lampan. Jag tror den hade blivit dösnygg i svart högblankt och absolut ingen lampa man stöter på i vart och vartannat hem.

2009-11-16 @ 01:40:31
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Ylva

I somras hittade jag en liknande pläd för 10 kr på loppis, det kändes nästan tragiskt! Tänk vilken tid det måste ha tagit att göra den...

2009-11-26 @ 11:08:09
URL: http://darlingthings.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback