Ingen reklam. Tack! Men gärna IKEA-katalogen.

Om en vecka kommer nya inredningsbibeln nummer ett - IKEA-katalogen! Jag fick mig en digital sneak peek på jobbet innan jag gick på semester men det är ju såklart en helt annan sak att fysiskt bläddra i den. En god vän sa en gång till mig att hon inte köper något som inte har en given plats eller andvändningsområde. En devis som den lilla shopaholicen i mig börjar lyssna till mer och mer så trots att jag velat ha en Dymo länge blev det inget inköp då jag faktiskt inte kunde motivera det. Men för ett par månader sen så slog jag till för att matcha vår namnskylt på dörren. För du vet väl att oadressserade trycksaker likt IKEA-katalogen klassas som reklam och har man en "ingen reklam tack-skylt" på dörren så blir man utan de prassliga sidorna med årets nyheter från möbeljätten. Nu behöver i alla fall inte min brevbärare fundera. Budskapet är glasklart!


Foto: Sara Zetterström


Kommentarer
Postat av: Katrin L

Precis så är det, men tyvärr hjälper det inte med de orden ändå, om du nu dvs inte har en riktigt snäll brevbärare :) Det levereras nämligen bara så många ikea-kataloger till Posten som det finns hushåll utan "ingen raklam tack-skylt". Men det är ju helt klart värt ett försök :) Lycka till!



/ Katrin, f.d. brevbärare

2010-08-12 @ 07:59:12
URL: http://viivisslaryd.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Det finns en lösning! Några dagar efter att den kommit ut till hushållen kan man beställa den på deras hemsida, så kommer den ändå. :)

2010-08-12 @ 08:26:17
Postat av: Sunshine

Sätt upp skylten efter att katalogen har kommit.

2010-08-12 @ 09:58:11
Postat av: Ylva

men åh vilken bra idé! Jag har nyligen köpt en dymo och märker upp det ena efter det andra. Men på postlådan har jag en grymt ful lapp. Dessutom vill ju jag också ha katalogen förstås...

2010-08-13 @ 15:23:58
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Ramona

Jag ogillar verkligen reklam.

2010-08-14 @ 03:11:58
Postat av: Alexandra

Jag har också Ingen reklam skylt men vill gärna ha ikea katalogen.Så jag får väl också sätta upp en tillfällig lapp om det.Men man kanske kan beställa ifrån deras hemsida också.

2010-08-15 @ 12:07:26
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Tack för era tips och reflektioner. Nu har ju jag turen att förutom att ha en snäll brevbärare dessutom jobba på IKEA och därför ha tillgång till katalogen lite tidigare... Men är du en av dem som inte får katalogen så kan man som sagt beställa den på nätet. På torsdag smäller det!

2010-08-15 @ 22:24:33
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback