På nattduksbordet: Feng Shui för svenska hem

Idag har en ny värld öppnats lite på glänt för mig, Fung Shui-världen! Just nu bygger vi om vår avdelning på kontoret och det rensas och röjs både här & där och plötsligt fångade den här boken mitt intresse; Feng Shui för svenska hem, en bok om det österländska tankesättet Fung Shui tolkad till vår västerländska inredningkultur. Jag började läsa den på fikarasten men hann liksom bara smaka lite på detta intressanta ämne så jag lånade hem den som kvällslektyr. Annars är det bråda dagar för på fredag är det dags för vår sista semesteretapp då jag, Jesper och svärmor Christina styr kosan mot Kiruna, Saltoluokta, Nikkaluokta/Kebnekaise och tillbaka på tio dagar. Redan förra sommaren började jag intensivt längta efter att få uppleva denna häftiga del av Sverige som är så annorlunda mot den platta geografi jag, som aldrig farit längre norrut än Sundsvall/Åre, är van vid. Ingen mobil, ingen dator, ingen mejlbox som pockar på uppmärksamhet. Bara de egna tankarna, fysiska prestation och naturen att hänge sig åt!

Ha-ha det där låter nog lite för bra för att vara sant, jag lovar att jag redan efter ett par dagar på kalfjället kommer hala upp min iPhone och testa om jag kommer åt mejlen. Men tanken är ju god...


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It


Kommentarer
Postat av: jenny w

haha, jag tror din mobil kommer vara stendöd:) Det är en riktigt rolig upplevelse att vandra där uppe. Jag och Jonas gjorde den rutten för 3 år sedan (usch vad tiden går...)



När du kommer tillbaks måste du komma på besök till min syster! Hon har fått sin första egna lägenhet och planlösningen är så annorlunda och rolig att du som är lika inredningsnördig som jag måste få se den;) Den ligger i parklyckan vid folkets park.



Ha en bra semester!



Kram Jenny

2010-09-01 @ 19:25:38
Postat av: Karodie

Den har jag med på nattduksbordet. Eller, rättare sagt, Henrik har den på sitt efter att jag refererade alla mina intredningsförslag till boken. Han ville inte vara sämre. Dessutom var han tvungen att döpa om begreppet... Fung shuei heter det tydligen hemma hos oss nu... Oh well...

2010-09-01 @ 19:55:00
URL: http://vardagdeluxe.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Vad blir betyget då? Något att läsa?

2010-09-16 @ 14:35:51
URL: http://www.snyggtigen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback