En konstklubb? - Inga konstigheter

Nä fy vilken putslustig humor men vad tusan... Jag tänkte tipsa er om KONST OCH FOLK (tidigare Södra Galleriet) som är en konstklubb i Stockholm. Jag har tänkt att bli medlem där i flera år men kom inte till skott förrän efter nyår när jag insåg att jag skulle få medlemspris på tavlan jag sett ut till Jespers födelsedag, man får ju inte vara dum!

Från början hittade jag galleriet när jag sökte information om just Lisa Rinnevuo, jag verkligen älskar blandningen av det urbana och drömmande i hennes tavlor. Tanken att bli medlem i konstklubben lockade eftersom jag tycker att det är roligt att få upp ögonen för nya konstnärer och gissa om det kändes som dubbel tur denna gång när ett av de grafiska gåvobladen var Yurika, ett illfint motiv, även det av Lisa. De 450 kr som årsavgiften kostar känns ju som man betalar till sig själv när man får ett grafiskt tryck värt 1000 kr! Jag brukar vara hopplös på att komma till skott med inramning och sånt men denna gång fick jag tavlan fixad omedelbart och nu tronar den mellan hallen & köket och gör mig glad varje dag! I slutet av året lottas flera av galleriets alster ut till medlemmarna så har jag tur kanske det blir ytterligare verk till samlingen i år. Tyvärr har jag inte så jättestor koll på de andra konstnärerna än men jag har ju hela 2010 på mig att bekanta mig med dem! Var kommer era väggsmyckningar ifrån?


Foto: Yurikabild från konstochfolk.se, interiörbild Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Lotten

Åhh vad fiin den var! Gillar verkligen Lisa´s tavlor.... Jag började köpa konst när jag var i 25-års åldern... ett par småtavlor och litografier. Sedan har jag ärvt ett par....

2010-02-05 @ 07:47:07
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Ann-Sophie

Hej! När jag såg ditt inlägg om tavlan till Jesper gick jag in på konst och folk och blev medlem direkt och har beställt en Yrika med vit ram. Kul att se hur den ser ut på väggen! Älskar Lisas tavlor och planerar att åka och titta på utställningen hon har i april på konst och folk. Tack för tipset!

2010-02-05 @ 13:44:44
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Lotten: Det låter som en perfekt blandning!



Ann-Sophie: Vad roligt! Då fajtas vi om lottningen då ;-) Ja jag tänkte också försöka pricka in ett storstadsbesök under utställningen.. vi kanske ska ha en Lisa-dejt på galleriet? ;-)

2010-02-05 @ 20:27:31
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

Hej! Ja, varför inte ha en Lisa träff på galleriet. Det kanske är fler av dina läsare som vill hänga på? Får ta upp tråden när det närmar sig och se om datum och tid funkar!

2010-02-06 @ 10:27:50
Postat av: Linda P

Vad roligt! Jag skulle kunnat skrivit detta inlägg själv. Har bloggat en del innan om just Lisa R-tavlorna och Konst & Folk. Har utökat min samling med två nya i år. Kommer snart på en blogg nära dig ;)

2010-02-07 @ 09:31:42
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback