Reafynd - Bindefelds inbjudningskort

Natten mellan onsdagen och torsdagen gick starten för årets bokrea. Jag har inte missat många reastarter i vuxen ålder men i år valde jag sömnen framför att trängas bland boktravarna med människor i vinterluktande ytterkläder. För tyvärr är det väl så att bokrean inte är samma fyndsensation längre nu när böckerna generellt blivit billigare över året och man enkelt klickar hem sina fynd via nätets olika boksajter. Igår passade jag ändå på att besöka en av Kalmars bokhandlar och en cerise liten skönhet fick följa med pysselsugna mig hem. Bindefelds inbjudningskort som utgavs i höstas av Micael Bindefeld där han och designern Bea Szenfeld visar inspirerande inbjudningskort för alla tillfällen mellan dop och inflyttningsfest.

Jag tycker att det är något alldeles fantastiskt extra med ett inbjudningskort som fysiskt dimper ner i brevlådan och signalerar att tid och kärlek har lagts ner på att få just mig att komma på en tillställning, som en kontrast till de snabba och ganska opersonliga alternativen som sms, facebook & mejl. Boken är fylld av fina bilder, lättföljda instruktioner och inköpsställen. Dessutom inleds varje kapitel med ett litet intro till alla festtillfällen som i alla fall sätter min kreativa sida i spinn så till den milda grad att det blir en ursäkt att ställa till med partaj i vår. Boken finns bl. a på Bokus för 83:-.


Foto & kollage: Sara Zetterström, Little Miss Fix It



Kommentarer
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Jag kom just på idag att jag hade glömt att bokrean startat. Jag som älskar att frossa i billiga böcker och brukar släpa hem stora travar. Det blir nog till att gå till bokhandeln imorgon och se vad som är kvar...

2010-02-28 @ 22:05:13
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback