The revival of the ribbstol

Mina inredningsmagasin är en av sakerna som vuxit sig till en stadig oläst hög då nästan varje vaken tid de senaste veckorna ägnats åt tentaplugg inför min kommande joggingledarroll. Provet avklarades i torsdags och sakta men säkert får bloggen tillbaka sitt utrymme. Som tur(?) var vaknade jag okristligt tidigt och ägnade morgonen åt att plöja inspiration. I senaste numret av Hus & Hem dök ett hemma-hos-reportage upp där sönerna hade en ribbstol i lekrummet. Vilken flashback jag fick! Jag kom plötsligt ihåg att jag också hade en rejäl ribbstol av trä när jag var liten, jag var en riktig liten klätterapa och det var väl ett sätt för mamma och pappa att skapa sig lite lugn och ro! Jag ska försöka komma ihåg att köpa en när jag får egna barn - det kan ju bli en perfekt lekfull inredningsdetalj i sin enkelhet och man kan måla den i vilken passande färg som helt. Svart som natten som här på bilden blir grafiskt och snyggt som tusan. Har ni små klätterapor hemma finns det flera till salu på Blocket just nu.


Foto: Hus&hem

Kommentarer
Postat av: Lotten

Jag såg för ett tag sedan en ribbstol målad knallgul eller om det var orange i något reportage någonstans.... sedan dess har jag sett ribbstolar överallt!

2010-05-09 @ 13:44:41
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Hildur - fixa&dona

Jag hade en ribbstol stående i källaren som väntade på att målas. Tills för en månad sedan ungefär. Vad tror du händer då... Jo, maken åker och slänger den på återvinningen. Kan nämna att jag inte var helt nöjd över det. ;-) Så nu känns det lite småjobbigt när jag ser färgglada ribbstolar både här och där. Men, men... vi fick i alla fall mer plats i källaren. Kram på dig och hoppas du får en härlig vecka!

2010-05-09 @ 19:52:53
URL: http://fixaodona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback