Nu är det jul här i vårt hus

Jag är inte vidare julpyntig av mig ska erkännas. Konstigt nog eftersom jag tycker det är väldigt mysigt att komma in i ett hem som andas jul. Jag minns att mamma bytte gardiner, till de gröna med lingon på, och storasyrran ja hon gick också all in med jultextilier och dekorationer. Det viktigaste för mitt eget julhem är det trivsamma ljuset som de räfflade små glödlamporna i adventsstaken ger så dem har vi i flera fönster. Undrar hur länge de kommer finnas kvar innan LED är det enda alternativet? Det övriga pyntet är lätt räknat men jag har återvunnit pappersstjärnorna som jag knåpade ihop till ett dukningsseminarium i fjol och efter att trätt dem på tråd pryder de nu hallens nyaste tillskott. Jag gör ofta så, fokuserar på nykomlingarna i hemmet, flyttar runt och piff-puffar deluxe. Funkar ni likadant? Nu är det i alla fall så mycket jul det kan bli så här andra advent.

Vill ni göra egna stjärnor så kan ni kolla in den här länken. Jag gjorde dock en modifierad variant eftersom jag ville ha dem platta, ni får testa er fram.


Foto: Sara Zetterström, little miss fix it

Kommentarer
Postat av: Big Sis

Ihhhhhhhh.....va fint!!!!! Du är så duktig!

2011-12-04 @ 17:57:49
Postat av: 1975 by Eva

Åh, så fint!

Och vet du? De där små räfflade lamporna finns i LED nu, helt ok ljus blir det också (inte blåvitt, kallt). Men man måste byta alla lamporna i ljusstaken. ...fast det visst du kanske redan...

2011-12-05 @ 14:30:59
URL: http://evatellander.se
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Tack fina sis, och snälla Eva!

2011-12-05 @ 18:21:10
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Josefine

Men vilken underbar blogg du har! har suttit och klickat runt i minst en halv timma nu och kan inte annat än aäga att jag är väldigt inspirerad! Fortsätt såhär!



Kika gärna in hos mig också, kanske kan inspirera tillbaka! :)



Mvh Josefine

2011-12-05 @ 23:25:17
URL: http://hemmainorrland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback