Terapiarbete

 

Om du tycker att det är trist att jag uppdaterar bloggen så dåligt för tillfället så är jag den första att hålla med. Just nu hinner jag inte med mycket annat än att jobba och sova. Som tur är ingår det i mitt jobb att läsa inredningstidningar och vtwohnen är en av favoriterna. Jag gillar deras DIY's, över huvud taget så är den där rustika lite slarviga stilen som tycks vila över Nederländerna väldigt tilltalande och gifter sig fint med den industriella looken som jag har en sådan förkärlek till. Än har jag inte givit mig i kast med något projekt från tidningens arkiv, men visst finns det det material i källaren som tålmodigt väntar på att jag ska få en helg eller så över. Jag är väldigt svag för juste finish (vilket iofs är subjektivt) och så noggrann att det ibland är löjligt. Jag menar, VEM bryr sig om jag sicksackar tyget innan jag lägger upp fållen på ett kuddfodral som aldrig kommer se insidan av en tvättmaskin? Och hur jag förfärats över kollegor som använder o l i k a skruvar när de sätter upp en hylla!! Nä, att genomföra de där småfuskiga byggena med sneddragna skruvar och halvtäckande målning vore nog rent av hälsosamt för min del och första semesterveckan i augusti ser ut att ha utrymme för lite terapiarbete. Hur fungerar du själv, petimäter eller good enough?



Foto: bild lånad från vtwonen.nl/zelfmaakplan


Kommentarer
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Jag är good enough. Men standarden för good enough kan ju också vara väldigt olika!

2011-06-22 @ 23:15:19
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: tinajo

Beror helt på vad det är, kan vara lite av båda tror jag! :-)

2011-06-23 @ 06:40:27
URL: http://www.tinajoathome.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Underbar bild. Hm, när jag gör ritningar är jag kanske alltför noggrann, men när det kommer till egna hemmet är jag av någon konstig anledning lite slarvig. Annars blir det liksom aldrig av... Kram på dig.

2011-06-23 @ 10:56:15
URL: http://tingelings.elleinterior.se
Postat av: Anna

Min sambo är pedant uti fingerspetsarna. Alltifrån egentillverkade lister som passar till lite skeva väggar som det kan va i gamla hus till att måla och spackla alla skruv och spikhål man kan hitta.Varför göra det lätt för sig liksom...



Jag hade gärna nöjt mig med good enough.

Var det inte arga snickaren som sa: att få saker bra tar bara 10% av tiden som det tar för det tar att bli perfekt.

Ganska talande tycker jag

2011-06-23 @ 11:13:37
Postat av: Ninette

Jag är nog mera "nånting ditåt"-typen, maken mer den som fixar och grejar och ska ha allting enligt vattenpass, så vi funkar bra ihop!

2011-06-23 @ 13:21:24
URL: http://www.familjenbahne.com
Postat av: Lotten

Jag är nog lite av båda... när det gäller saker jag gör till mig själv kan jag slarva bara för att snabbt bli klar men när det gäller saker till andra så är jag Noggrann ;-)



Underbar bild och tack för tipset... skall genast kolla in sidan!



Glad midsommar!

2011-06-24 @ 14:30:32
URL: http://ornnastet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback