För mycket information?

Jag har fått flera förfrågningar om att dela min förlossningsberättelse här på bloggen och hey, för min del kan jag ju gå hela vägen nu när jag blivit en mammabloggare och allt. Men på riktigt, är ni intresserade? Eller är det liksom too much information?
 
Jag kanske censurerar de blodigaste partierna för jag har förstått att flera nya läsare som går i väntans tider har hittat hit och jag vill ju inte att ni ska panikboka ett before lunch-procedure kejsarsnitt i Polen eller så. Men visst, min c-uppsats till förlossningsbrev och dygnet det tog att klämma ut 3660-grammaren det kan jag absolut bjuda på. Om ni vill.
 
Dessutom, innan amningshjärnan vuxit sig till fullo, ska vi se till att kora en vinnare i storkleverans-tävlingen. Jag har t o m kommit på ett passande pris, det låter väl bra? Och förlåt om jag är dålig på att svara på era underbara kommentarer - jag läser dem på mobilen när jag ammar och så-å multitaskad är jag bara inte, än.
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Anna med Ludvig och bullarna

JAAAAAG VIIIIIIILL!!!!!! :D

2012-08-13 @ 00:22:52
URL: http://annatotti.se
Postat av: Susanne

Jag vill läsa mer om storkleveransen. Även om jag gjort det förut och minns det med skräckblandad nervositet så ser jag fram emot nästa leverans som beräknas ske om någon månad. Och att läsa om andras upplevelser är både rörande och spännande. :)

2012-08-13 @ 08:23:55
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Frida

Jag vill väldigt gärna läsa! Jag försöker själv bli gravid och sörplar i mig så mycket information som möjligt både om graviditet, förlossning, mat, träning... Allt som rör barnaalstring helt enkelt. Att få "höra" dig berätta vore en ynnest!

2012-08-13 @ 11:58:30
Postat av: Helena

JAAA! Självklart. Sitter här med magen i vädret och har 7-8 veckor till leverans. Har en son sedan innan, med en 35-timmarsförlossning i bagaget, och vet att man aldrig kan få nog av förlossningsberättelser. Bra som "dåliga". Shoot! Och grattis än en gång till skruttan!

2012-08-13 @ 12:06:01
Postat av: Jenny

Jaaa, spill the beans! Min förlossning med ettan startade på samma sätt (vattnet gick mitt i natten, inga värkar, igångsättning) så nu är jag jättenyfiken på om du fick ett bättre avslut (hoppas!) än vad jag fick (28 h pinvärkar - thank god för epidural - och sedan snitt). :-)

2012-08-14 @ 07:21:55
Postat av: Liselott

Jag vill veta, har själv två barn. Igångsättning me första i vecka 37 o me andra startade de av sej själv i vecka 39. Första tog ca 7 timmar o andra tog exakt 12 timmar från första riktiga värken. Jag ska själv inte ha några fler barn för ens om några år så vore kul o läsa din berättelse.

2012-08-14 @ 08:45:03
URL: http://Swichen.blogg.se
Postat av: marie

klart man är nyfiken! men frågan är ju om du vill vara så privat offentligt? det är ju större att publicera på internet än att gå och hänga upp hela storyn på anslagstavlan i lokala konsumaffären...
Allt gott!

2012-08-14 @ 12:29:45
Postat av: Novembersara - mamma till Lowa!

Åh, ja, skriv en förlossningsberättelse, haha, och bespara oss inte på dom blodiga bitarna =D Haha, har blivit helt frälst av sådana berättelser efter min egen förlossning som skedde 21 maj! Jag skrev också en, så gör det du med vettja!

2012-08-20 @ 12:20:48
URL: http://novembersara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback