Märkt av migrän

Kan ni tänka er höjden av otur? Att vakna med migränen från helvetet när det är 30 grader i skuggan och man inte vill annat än att ligga på stranden? Istället tillbringade jag alltså gårdagen liggandes på klädkammargolvet (hemmets mörkaste plats + gudomlig heltäckningsmatta) med våta handdukar över mig som min lilla make Florence kylde ner med jämna mellanrum. Man får ju inte ta några smärtstillande att tala om som preggo, så det var bara att rida ut stormen.
 
Och jo, det hade kunnat varit mycket värre. T ex. så hade jag ju vattnet kunnat gå mitt i migränblixtrarna och det hade garanterat varit värre att pressa ut en vild bebi, på det stället man ändå inte fattar hur det ska komma ut, när huvudet redan känns som det ska sprängas av att tappa en ögonfrans... Well, well idag är det mycket bättre, även om huvudet liksom har lite träningsvärk efter värken - jag är migränbakis kan man säga. Men nu ska jag äntligen åka till glasmästaren och hämta spegeln som blir lite kronan på verket i klädkammaren. Oj då, nu hausar jag visst upp det här rejält känner jag men den är i alla fall tillskuren så att den ska sitta som en smäck, så mycket kan jag nog drista mig till att säga. Och härmed lägger jag locket på den här medicinburken för att bra tag framöver säger vi. Happy Friday!
 
Foto: Sara Zetterström, Littlemissfixit via Instagram
 
Ja just ja, om ni vill följa mig bakom kulisserna på riktigt så finns jag även på Instagram. Bara leta rätt på littlemissfixit (Sara Zetterström kanske också funkar) och klicka follow så ses vi där också. Plättlätt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Då ska du se att bebisankomsten är nära... Kroppen tar liksom sats... Lycka till!!!

Svar: Tack, och jag hoppas verkligen du har rätt Maria! :)
Little Miss Fix It

2012-08-03 @ 14:12:15
Postat av: Ella

Vilken fin medicinburk. Har du gjort den själv?

Svar: Ajjemän, en gammal spraymålad pepparkaksburk.
Little Miss Fix It

2012-08-11 @ 08:26:05
URL: http://springmammy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback