Skriverier i tidskriften RUM

Idag när alla släktingar åkt hem och vi försöker hitta tillbaka in i bebisbubblan, eller hitta ut lite ur den rent av, tänkte jag beta av lite sånt som legat och skvalpat i det dåliga samvetet en bra stund. Mitt i sista preggorycket kom till exempel tidningen RUM ut med sin examensrapport från designhögskolorna runt om i Sverige och där var jag med på ett hörn. Lite sent att blogga om det kanske då nästa nummer strax kommer ut men jag måste minsann spara det i bloggarkivet. Pro Memoria.
 
Jag besökte Linnéuniversitetets designutställning i början av sommaren och valde ut några av de examensarbeten som föll mig på läppen och sen skrev jag lite om det. Hur kul som helst, och ganska svårt. Dessutom blev jag en av det numrets medarbetare. Jo jag tackar!
 
Foto: Faximil av RUM 7/2012, Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Kommentarer
Postat av: Nena: Foto - DIY - Inredning

Äntligen! Jag gillar verkligen din blogg, men det är så otroligt jobbigt att läsa långa textstycken där allt är både kursivt och understruket. Snälla använd denna snällare formatering så blir mina ögon supertacksamma!

Svar: Hej Nena. Jag lider med dig och känner likadant. Det är tyvärr Blogg.se som ställt till med denna teknikalitet och jag vet inte hur jag ska få bort det... Ska lägga lite energi i frågan igen. (för det ser verkligen fördjefligt ut!)
Little Miss Fix It

2012-08-22 @ 21:07:37
URL: http://www.nenas.se
Postat av: Anna med Ludvig och bullarna

Kul!

2012-08-22 @ 23:44:35
URL: http://annatotti.se
Postat av: Lebanezza

Gilla min sida på Facebook så blir de lättare att följa min blogg:)

http://www.facebook.com/pages/Lebanezza/103148899777281

2012-08-27 @ 14:28:42
URL: http://nattstad.se/lebanezza
Postat av: Malin

Var det både hållbar & produktdesign som du tittade på? Man får inte glömma bort växjö :) Grattis till lilla Boo! Förresten, kom SOND fram?

Svar: Hej Malin! Jag fick fria händer och det slumpade sig så att det blev Pukeberg, det var den utställningen som var lättast att formulera till uppdraget. Tack! och javisst kom SOND fram, men hamnade tyvärr på undantaget mitt i renoveringsöran som rådde i somras :)
Little Miss Fix It

2012-08-28 @ 21:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback