Julen i bilder

God fortsättning alla som så troget kikar in här på bloggen! Efter en riktig julturné är vi nu åter hemma och har en ljuvlig veckas ledighet tillsammans att se fram emot. Jag har precis kollat igenom kameran och sammanfattningsvis var det en väldigt mysig jul med många nya ansikten för Marsipanrosen.
 
Efter min rimsession i etern åkte vi upp till svärföräldrarna och för första gången missade jag jul-Kalle, men det var skönt att inte stressa på halkiga vägar. Helgdagarna har varit fyllda med julbad, traditionella dukningar och finkläder.

 
 
Många glittrande men sticksiga granar som Marsipanrosen var väldigt fascinerad av kändes också på. Och tänk att en fyramåndaders redan har ett photo face. Hon blir stilla och tittar pliktskydigt in i kameran när den kommer fram och har man tur fyrar hon av ett tandlöst leende också.
 
Mitt i alltihopa blev det barndop och Marsipanrosens jämngamla kusin från Italien fick tvätta håret i kyrkan, vi sjöng luciasånger och hade pusskalas och när man är lika gammal är det mysigt att viska lite om sånt som de vuxna ändå inte förstår...

 
Nu är glada julen slut, slut, slut och vi ska ägna årets sista söndag åt att köra en stor form med lasagne till ett par kompisar som precis blivit med hus och kanske hellre packar upp kartonger än lagar mat idag.
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Frida

Nyårskramar till Marsipanrosen med familj! Om jag maxar mig i tid kanske vi kan klämma in en sedvanlig Milanotripp i sällskap av två små ;)

Svar: Nyårsglitter och snorglamour från oss! Det låter som en plan, hoppas du gjorde en tydlig beställning hos storken! :)
Little Miss Fix It

2012-12-31 @ 15:02:27
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: 2-barns-mamman

Marsipanrosen ser ut att ha haft en riktigt mysig första jul!

Svar: Ja, mysigt var det på det där galet intensiva sättet. ;)
Little Miss Fix It

2013-01-02 @ 23:12:16
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback