När man varit lite längtig...

...är det skönt att allt är sig likt. Syrran har så smått tagit över hemmet och hennes grejer ligger här och var. Precis som det ska vara, parfym och hårfix det är Myran i ett nötskal (eller ännu mer passande: en väldigt piffig neccessär). Här kan ni förresten skymta resutatet av den nyvaxade bänkskivan i badrummet. Jag är supernöjd! Det blev liksom mera stuns i den nu. Tre lager pigmenterad dekorvax blev det innan jag tyckte den fick den rätta mörka färgen, toppat med ett lager hårdvaxolja ska den nog klara en tsunami eller två.



Eller det är väl lika bra ni får se något av före- och efter-bilder, så att man verkligen fattar vilken skillnad det blev (ursäkta dålig kvalitet på förebilden). I väntan på den nya tvättmaskinen passade vi på att byta ut spillröret och silarna som var sådär läckert nikotingula som tjugoårig plast tenderar att bli. Jag kanske inte är precis som alla andra men såna grejer får mig att må så himla bra (jag är en sån som även får tillfredsställelse av att städa bakom spisar och rensa avlopp och annat som inte syns. Åh vad jag gillar det. Inte att göra det men efteråt, bara vetskapen att det är gjort alltså. Heavy stuff. Det finns säkert nån psykolog som kan härleda det till för sträng potträning eller något liknande...) och jag liksom myser lite förnöjt nu när jag går in i badrummet. Well, well nu fick ni kanske veta lite mer än ni ville.. ehhh.. så nu tror jag det är dags för frukost innan jag fångar den här soliga dagen med li'l sis.

Vet inte om jag sagt det (bara typ tre gånger) men ifall ni missat det så har jag semester idag. S e m e s t e r - can't beat the feeling!



Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Mor Lisen

Så härligt det låter.. så njuuuuut av varandras egenheter! :)

Skivan blev verkligen jättesnygg och må väl vara hållbar nu inför framtidens barnavård..:)

Ang för sträng potträning.. är det inget någon av er blivit utsatta för..

Möjligen mitt egna behov av pedantstäderi av toalett, avlopp, rent bakom spisen + alla andra ställen som inte syns. Det är värre med det som syns, för min del..:))

Ha en härlig semester och väl värd ledighet nu, med den underbara magen!!!

Puss <3<3<3

Svar: Men mamma, du om nån borde väl inse att jag skojade. Dessutom syftade jag knappast på er potträning i så fall utan dagmamman AKA Hitler ;)
Little Miss Fix It

2012-06-18 @ 11:23:59
Postat av: Kristin Ekberg

Halloj! Önskar dig den skönaste av semestrar och hoppas att du och din mage mår fint! Är du kvar i Kalmar å de? Eller ska ni ut på äventyr?

jag åker till Öland ett par veckor (29-30 tror jag). tänk om vi kunde ses på nån sanddyna nånstans?

Kram!

Svar: Heeej! Tack härliga du, och visst är jag hemma å de då va (endast korta små äventyr inplanerade). Bara att skicka sanddynekoordinaterna så kommer jag vaggande! Kramkram
Little Miss Fix It

2012-06-18 @ 11:38:44
URL: http://www.tingelings.elleinterior.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback