Det här med styling

Jag hittade en mysig lägenhet igår när jag dammsög mäklarwebben, särskilt bilden på matplatsen har verkligen en estetik som faller mig på läppen. Men så kommer jag till bilden från vardagsrummet och ser väggen med tv:n, reflekterar över att den så kallade tv-bänken är skitsnygg... Och sen blir jag förbannad. Sladdarna från tv:n är borta, och funktionen är riktigt usel för där ryms inte heller någon vettig lösning för en router/box/DVD-spelare eller något annat som troligtvis hör samman med denna tv. Jag VET att en mäklarannons är just en annons och ska vara säljande och liksom presenter drömmen. Men jag blir ändå arg när man gör det så orealistiskt. Visst, rent tekniskt så hade man kunnat bygga in kablarna i väggen och tv:n är en sån dära supersmart som också har allt inbyggt men det kalaset kostar typ 100 loppor. Troligt i en liten 1:a? Not so much. Något jag hade gått igång på rejält hade varit en tv-lösning där jag kunde se grym "cable management" och möjligheten till att snudda vid drömmen under reella premisser. Nu irriterar det mig istället något enormt över att det är så stylat och tillrättalagt alltsammans... Blä.
Hörde jag möjligtvis klockan för bittra i-landsproblem plinga?
Foto: Stadshem

Kommentarer
Postat av: Weronica - En mammas dag

Alldeles sant. För övrigt tycker jag mig se en trend där vi snarare ser mer av sladdar och grejer igen. Det var helt borta länge, men får nu ta mer plats igen i lite realistisk anda. Men en riktig sladdhärva blir möjligen inte jättesnygg på bild :)

2012-03-02 @ 08:14:25
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Weronica: Nej, det är ju just det vad som är snyggt och vad som är verklighet, men en schysst kombo hade jag inte gnällt över ;)

2012-03-02 @ 14:18:16
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: karin

Drömmen att bo sådär :)

2012-03-12 @ 12:37:46
URL: http://raindance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback