Att ha svalt en fotboll

Idag har jag kört omkring på möbler i en stor cool van, broderat matta, sytt sittpuff och ätit katalogfirartårta på jobbet. Ibland min arbetssituation helt enkelt förskräcklig...

Alltså, jag har nästan tre månader kvar till leveransdatum och så här ser vilda bebins enrummare ut. Man kan ju undra om det stod fotboll på middagsmenyn? Okej att det blev en rejäl bit tårta men på riktigt, hur stor kan man bli egentligen, finns det några läsare med erfarenhet? Ja och nu hoppas jag verkligen att min målgrupp inte är 14-åriga pojkar för då kommer jag bli orolig på riktigt (hej Lust och fägring stor), för det känns inte som att 14-åriga pojkar ska ha så mycket rutin av kvinnor i sjunde månaden.

Bilden avslöjar dessutom dagens preggo-nyhet, något jag trodde mig vara befriad ifrån - raggar-randen is in the house! Snyggt värre. Nu ska jag titta på de ljuvliga 3D-bilderna. Igen.


Kommentarer
Postat av: eastcoastmomusa, Spain

ha ha! Det ser ut att vara en fotboll där, ja! Jag vet ju inte hur du såg ut innan, men jag hade enorm mage med båda mina graviditeter, men bara mage! man ska nog inte jämföra sig med nån annan, det är resultatet som är det viktiga, eller hur?

Keep your eye on the price, my dear!



Kramar från Madrid

2012-05-22 @ 23:11:44
URL: http://grrringo.blogspot.com
Postat av: Ullis

Hej Sara,

om du fortfarande kan ta på dig skor själv så är det lugnt :) tur att det börjar bli sandalsäsong så att du bara kan slinka in i skorna. Det var nästan det svåraste på slutet. Kram och grattis i efterskott!!

2012-05-23 @ 10:12:30
Postat av: sara

Hejsan jag blev så glad att se din bild:) själv har jag ganska presis 3 månader kvar till beräknat datum för våran lilla tjej och folk på stan frågar mig om det är dax snart :S när jag säger nej gissar dom på tvillingar...men nej, bara en "liten tjej" med en mage som ser ut som 9 månader minst:)



hoppas du och magen får en lugn sommar tills det är dax.



mvh sara

2012-05-24 @ 09:40:18
Postat av: Anna med Ludvig och bullarna

Oj vad längesen jag tittade in här inser jag nu! Man har ju fullt upp med den lille. :) Härlig kalaskula du fått och inte var det mycket till raggarrand. Jag hade fått för mig att den skulle försvinna efter förlossningen men så är ju inte fallet... Undrar hur länge man ska dras med den.

Hoppas du mår fint! Kram

2012-05-31 @ 21:00:25
URL: http://annatotti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback