Pergolainspiration

Så fort det kommer ut ett dra-efter-andan-objekt på Hemnet mals det till smulor i den stora bloggkvarnen. Om och om igen upprepas hemmet under oh-anden, ahh-anden och tänk-om-man-hade-sju-miljoner-anden... Jag och säkert många med mig brukar hinna tröttna på de stylade bilderna innan objektet ens haft sin första visning. Men nu tänkte jag dela med mig av ett hörn av objektet för veckan. Utanför Borås ligger ett gammalt missionshus, fint som snus, men det jag främst inspirerades av är den enkla pergolan som de byggt av rostiga armeringsjärn och gamla byttor. Hamnar direkt i mappen Framtida hus.


Foto: beskuren bild från Hemnet

Kommentarer
Postat av: Knaada

Jag knarkar pergolainspiration just nu!



Tackar och bockar för dagens fix :)

2012-05-23 @ 08:05:09
URL: http://knaada.com
Postat av: Emelie

Jag skrev också om detta underbara hus igår, men så blev jag lite osäker. Detta hus måste legat ute till försäljning 2011 ocskå? Hittade nämligen ett inlägg hos Frida från dess. Hm.. Så då rörde det till sig i huvudet på mig, men det är väl till försäljning igen va :P ? Jaja, strunt samma, fint äre och den uteplatsen skulle jag kunna bo på! Kram

2012-05-23 @ 08:08:03
URL: http://www.utoin.se
Postat av: Katrin L

Visst är det riktigt fint!! Dock låg det ute, som tidigare läsare nämt,för ett tag sedan, kan ha varit förra året. Ev. blev det inte sålt då och nu gör de ett nytt försök.

Kul att se din inneboende! Riktigt roligt att följa dig/er!



Ha en bra dag!

2012-05-23 @ 11:39:26
URL: http://viivisslaryd.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Där bor några vänner till mig – lustigt. Och fint.

2012-05-28 @ 01:16:58
URL: http://tingelings.elleinterior.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback