Sveriges hopp

Usch, idag vaknade jag på fel sida, eller jag tror faktiskt att jag t o m gick och lade mig på fel sida. Inte blev det bättre av att gårdagens kalas gjorde sig väldigt påminnt på diskbänken... Men nu börjar det ordna till sig, disken är diskad och tvättmaskinen snurrar och med den en hel hög små kläder anno 1978. Så ofattbart små, jämför med klädnyporna så ser ni. Mamma har sparat från när jag och mina systrar var små och jag fick med mig min påse hem när vi sågs i Valborg. Ibland är det väldigt roligt att tillhöra ett samlarsläkte.



På lördag är det 34 år sedan jag såg dagens ljus och det är ju väldigt tydligt att mina föräldrar hade stor tilltro till mig som nyfödd. Jag vet inte om det var inredare eller stadsminister de hade i åtanke när de klädde mig i den där tröjan, vad tror ni? Imorgon går jag in i v 28 av graviditeten och här pustas det och ojas det ganska mycket. Särskilt efter ett trapprejs till tredje våningen, för det börjar bli så fysiskt påtagligt att det växer ett mirakel i min mage som börjar bli ganska stor. Vår efterlängtade vilda bebis. Sveriges hopp.


Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men herrejösses så fina kläder och den där Sveriges hopp var ju hur cool som helst! Synd att min mamma knappt håller koll på vad hon handlade till sig själv igår typ, jag har nog inte mycket kläder kvar sen jag var liten :) Kram

2012-05-14 @ 20:41:07
URL: http://www.utoin.se/blogg
Postat av: Bodil- Smia

Men ubertjusigt. När vår lilla fröken T var miniliten så var favoriten en linnebody med fötter från när vi var små- i preciiiis samma tyg som din tröja där med hästar. Förmodligen anno slutet av 70 även de. (Men nå sveriges hopp va vi int.)

2012-05-14 @ 22:39:00
URL: http://photografibutiken.se/bloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback