Fredagsgöra

Fredag. Det är väl nåt visst med fredagar ändå? Jag skuttade ur sängen redan vid 05.20 trots ett något mindre harmoniskt ljud än min "harpa" som väckarklocka. Då hade mannen nämligen ägnat sig åt att se hur många lådutragningar i klädkammaren han hann med på tio minuter. Själv påstår han att han lade in den rena tvätten som jag tjatat om, men i mitt sömndruckna huvud lät det mer som någon slags rekordjakt med kullager. Säga vad man vill om att gå upp i svinottan men man hinner mycket när Marsipanrosen bara behövde ett blöjbyte och färdslurk runt för att sova till nio.
 
 
Nu intar jag min andra frukost medan gullrumpan ligger i gymmet och hyvlar av Muminpappan än en gång, jag undrar vad de har otalt egentligen? Själv har jag gjort något jag aldrig gjort förut, k l i p p t i en inredningstidning. I shit you not. Med tanke på hur reducerad den forna ligga-på-soffan-äta-praliner-och-bläddra-i-magasin-och-mest-oroa-sig-över-chokladfläckar-på-sidorna-tiden är så är det väl läge att fånga något snyggt när man ser det. Så bland brödsmulor och fina födelsedagskoppen från Frida får ett tjusigt köksgolv sig ett klipp för att hamna på inspo-tavlan, gillar den svarta ramen runt de mönstrade plattorna. Jag menar hur snyggt?
 
 
Nu ska jag svepa mitt te och ta Marsipanrosen under armen och gå till Öppna Förskolan och leka med de andra små tjurarna... Happy Friday!
 

Kommentarer
Postat av: Madame Edith

Håller med dig, det är verkligen något speciellt med fredagar :)

Kram/M

Svar: Ja, hurra vad härligt det är även om jag är hemma alla veckans dagar. Fin blogg du har, och tack för att du kikade in här!
Little Miss Fix It

2012-11-09 @ 10:41:22
URL: http://madame-edith.blogspot.se
Postat av: Lotta

"Gå till Öppna Förskolan och leka med de andra tjurarna"... Så har jag aldrig tänkt, fastän jag jobbar på en förskola, men du har så rätt! Fast ibland vill man ju bara sitta under korkeken....iallafall när det är fredag!
Kram L

Svar: OM man vill. Den där korkeken har aldrig blivit så viktig som sen familjen växte ;) Kram!
Little Miss Fix It

2012-11-10 @ 17:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback