I ett annat liv

Snart ska jag packa ner Marsipanrosen i vagnen och gå mot tåget till Älmhult, det är dags att visa upp henne för kollegorna. Först tänkte jag ta mitt vanliga morgontåg, men sen insåg jag att det kanske är lite onödigt att gå upp mitt i natten för att hänga på låset till jobbet när fikasamlingen inte är förrän i eftermiddag. Så det blir sjutåget, så vi hinner med att besöka det nyöppnade varuhuset också som visst ska vara något alldeles extra har jag hört.
 
Oh my det känns som om jobbet tillhör en tid i ett annat liv. Vilket det väl också gör på sätt och vis. Det marsipanroslösa livet. Idag var det på dagen fem månader sedan jag, tjock som en fotboll, vinkade hejdå till Älmhult en fredag i mitten av juni, och nu åker vi alltså dit och säger hej igen jag och hon som var fotbollen. Happy friday!
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It via Instagram
 

Kommentarer
Postat av: Hanna G

Ha så kul, vi åker dit nästa fredag! Själv firar jag denna fredag hemma med en sjuk Maja, magsjuka.. blä.. hoppas att det går över fort. Fredagskram!

2012-11-16 @ 08:31:58
Postat av: Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Ja tänk vad de kastar om hela livet - de prioriteringar man hade, det man tänkte och kände - de där små. Glad fredag på dig!

2012-11-16 @ 09:12:07
URL: http://fragaugglan.se
Postat av: Katrin L

Åå vad mysigt! Nya Ikea i Älmhult är jättefint! och stort jämfört med det gamla!! Jag var där förra veckan och köpte det lilla bordet Lövbacken, är så nöjd med det! Det får snart bli en trip dit igen för att kolla in varuhuset lite mer noggrant :)
Trevlig fredag och helg!

2012-11-16 @ 10:55:04
Postat av: 2-barns-mamman

Så mysigt att hälsa på kollegerna! Själv har jag inte tagit mig i kragen och pallrat mig till mitt jobb för att hälsa på än. Fast jag saknar dom :) Det är ju bara i januari jag vinkade hejdå för att gå på havandeskap och sen i april kom vår lilleman :)

2012-11-16 @ 21:00:18
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback