Balja med många användningsområden

Idag kommer min älskade bästis Caroline och hälsar på så vi har ägnat morgonen åt att röja i bebismansland och det var inte bara lägenheten som fick sig en omgång utan även Marsipanrosen fick hoppa i badet. Vi har inte brytt oss om att köpa en särskild badbalja utan brukar låta henne bada med oss i badkaret men idag var det smidigare att stoppa henne i en egen balja så då tömde jag BOHOLMEN (från IKEAs kökssortiment) som vanligtvis huserar diverse hårprylar.
 
Maken till balja får man leta efter, perfekt i köket, hobbyrummet eller som här till små badvalar. Däremot hade jag inte räknat med volymen på vår lilla val så det blev en rejäl översvämning. Fast att mamman blev dyngsur var inget som brydde Marsipanrosen nämnvärt. Snarare tvärtom så såg hon riktigt nöjd ut. Nä nu nalkas det kramkalas med någon efterlängtad. Oh så efterlängtad! Happy Friday allihop.
 
Mobilfoto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It
 
 

Kommentarer
Postat av: Tinakusina

En så´n fantastiskt söt onge ni välsignats mä! Helgkram till er alla tre!

2012-10-26 @ 23:34:26
Postat av: moster Eva

Kära Sara!
Du fotar Marsipanarosen i klass med hur jag fotade Fia.(så blev hon en linslus oxå) Bara att jag var tvungen att framkalla alla hundratals negativ. Påminner bara om att Milles 1-årsdag var i början på en filmrulle och hans 2-årsdag i slutet..36 rutor senare. Så blir det för 4:an.
Kram

Svar: Ha-ha, lyckostar att vara nummer ett då... ;)
Little Miss Fix It

2012-10-27 @ 15:57:53
Postat av: 2-barns-mamman

Men en sån söt tjej!! :-)

Svar: Så man dör lite :)
Little Miss Fix It

2012-10-28 @ 21:50:27
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback