Snygga blöjor

Efter att lekt kängurumamma med Marsipanrosen i bärselen i fem timmar idag kändes en ensam storhandling på Maxi att jämställas med att flanera på gatorna i Paris. Med konst och allt.
 
Vår lilla flinga har redan ökat två kg i vikt och alltså vuxit ur två storlekar i blöjor. Nu tillhör ju inte just blöjor det mest roliga som följer med paketet barn men Libero har i alla fall förstått grejen med att pimpa denna vardagsvara och nu när det var dags för storlek 3 så kommer deras Art Edition att pryda Marsipanrosens lilla ändalykt. Skitsnyggt skulle man kunna säga... Hö hö.
 
Designen står ingen mindre än användarna själva för. Kolla in filmen med konstverken in the making, så sött att man dör lite grann.
 
PS. Egentligen borde det vara förbjudet att skicka ammande folk ut i kommersen. Särskilt som självscannings-kund för när jag skulle betala frågade jag kassörskan varför inte ICAkorts-rabatten var dragen och när hon håller på och printar kvitton och felsöker (på helt fel ställe kan jag säga) så inser jag och utbrister lite förläget; -Men oj, jag har ju inte scannat dem!
 
Gissa vem som kommer få avstämning nästa gång... DS
 
Foto: produktbilder via libero.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback