Storken till ARN och sånt som händer en onsdag m m

Kanske att det blev något fel i beställningen till storken, eller så var det som på många andra ställen en väldig byråkrati och papper som blev förväxlade hit och dit, för det behövs ingen hjärnkirurg för att konstatera att den där trötta ongen vi kryssade för liksom aldrig dök upp. Jovisst, de första veckorna kanske men det var väl en del av konspirationen för att få oss tro att vår beställning tillgodosetts.
 
Nu är hon den piggaste och mest krävande lilla diktator som inte ens kan gå i ett par skor och jag hinner ingenting (läs: aldrig sätta mig med datorn om så endast för att sätta in barnbidraget på hennes sparkonto (ja inte så smart när det gagnar henne själv kan man tänka) och än mindre att blogga) förutom att vara saneringspersonal och en livs levane napp. Där är det förresten lite Guiness Rekord-varning. 5,5 fot och nästan tre tjog tung, visa mig den nappen som slår detta!
 
Well, well inte så att jag klagar direkt (jo, lite) men den där storken kommer banne mig hamna i Sverkers (ja jag vet att de bytt programledare nu till hon..? (amningshjärna) och till han den björnliknande från Lyxfällan men PLUS kommer liksom alltid vara förknippat med mister Olofsson) soptunna vad det lider!
 
Men som jag älskar min Marsipanros! Hon har berikat livet på så många plan, (tinnitus -kan komma plötsligt, skrikhals nära öra=bad combo. Även genom den spännande frågan: hur lång kan en tutte bli? Ptjaa, den som lever får se, i alla fall den som är gift med mig) att jag inte riktigt tror att jag hade nåt liv innan hon kom. Och hon är extra söt när hon sover, vilket hon gör nu så därför har jag äntligen hunnit skriva detta. Med axlarna stressuppdragna till öronen och hetsätande den väldigt oinspirerande frukosten på bilden. Fast hjärt-scones, det är sånt som bara mammor får. Har jag hört.
 
 
PS. vad som händer på onsdagar har jag egentligen ingen aning om för alla dagar liksom simmar ihop till en småbarnsgröt. Men i dagens gröt tänkte vi testa mamma-barn-jumpa för första gången! Antar att det mest är mamman som får göra det dirty work i vanlig ordning... Men jag är in-te bitter! (hjärt-scones för tusan. Hjärt-scones!). DS

Kommentarer
Postat av: Sandra

Älskar dina inlägg om marsipanrosen.har själv en liten hemma så förstår att du inte hinner blogga.min ligger konstant vid bröstet, har noll sömnbehov dagstid, förutom barnvagnspromenad o gnäller mest resten av tiden.:-) härligt! Men skulle inte byta han mot nått precis som du

Svar: Det låter som om de är av samma skrot och korn. Helt underbara alltså!
Little Miss Fix It

2012-10-31 @ 09:21:01
Postat av: Tesse

Kämpa kämpa.....
Snart (om ca 4 år) kommer du märka att sömnbrist kan liknas med tortyr =/
Men det är det värt...faktiskt!!

Och det utslitna ordspråket "sova får du göra i graven" är väldigt underskattat =)
Kram

Svar: Klart det är värt det, hoppades bara att jag skulle kunna äta kakan och ha den kvar såattsäga. ;) Kram!
Little Miss Fix It

2012-10-31 @ 10:19:04
Postat av: Lotta

ok, mina två (nu 23 och 25 år!) var många gånger nära att bli anmälda till "Fyndtorget" i vår tidning, för en mycket, mycket billig summa! Nu kan man skratta åt det, men den tiden är tuff! Det bästa är väl att kunna strunta i alla måsten. När maten börjar kunna ätas med sked blir det bättre :)

Svar: Ser med spänning fram emot miraklet med skeden ;)
Little Miss Fix It

2012-10-31 @ 17:47:26
Postat av: cissela_c

Vilket underbart inlägg! Jag satt och smålog hela tiden :-) Du har humor!!!

Svar: Ha-ha, ja gud det hoppas jag! ;)
Little Miss Fix It

2012-10-31 @ 22:34:48
Postat av: Lisa

Haha känner igen mig sååå i det du beskriver! Min kille är nu 6 mån och jag tyckte det vände vid 3-4 mån, alltså att man blev en egen person igen ;)

Svar: Ser fram emot att hitta mig själv efter jul då ;)
Little Miss Fix It

2012-11-01 @ 14:51:58
URL: http://Http://lisafisans.blogg.se
Postat av: 2-barns-mamman

Häng i! Vet precis hur du känner och man vill ändå inte byta ut de små för allt i världen! Klart man ska ha hjärt-scones när man är en slitande mamma!

Svar: Ha-ha tack! Jag hänger i. Hjärt-scones är ju the shit! ;)
Little Miss Fix It

2012-11-01 @ 23:53:03
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se
Postat av: Anna

Hej! Vet att du var ute efter lektältet från "all for children" kollektionen.. Idag var jag på h&m i Nordstan/göteborg. Där hängde fyra stycken tält, så hör av dig till en göteborgs-bekant!:)

Svar: Tack för tipset Anna! (men det lutar nog mot att göra ett eget vad det lider...)
Little Miss Fix It

2012-11-02 @ 20:13:48
Postat av: anna b

sitter här gravid och läser din blogg och funderar...är det verkligen så att man inte hinner något när man fått barnet? Jag vet ju att alla säger att man inte hinner någonting efter att barnet kommit till världen, men min naiva tanke är, vad är det som tar tid? Amning? Onöjd bebis? Om ett par månader förstår nog jag också vad det är som tar tid... :-)

Svar: Jag undrade precis samma sak som du för tre månader sen Anna. Sen kom Marsipanrosen och jag kan knappt tänka en rak tanke, än mindre förklara vad som tar tid. ;) Tror det är en kombination av att stunderna mellan mat, sömn, blöja är så korta att det liksom inte blir något med det... Men får man en trött bebis som utan problem sover själv (har flera kompisar med såna bebisar) så verkar det som om tidkontot inte förändras så mycket. Spännade vad det är för nåt som kommer ut ur din mage!
Little Miss Fix It

2012-11-03 @ 17:51:10
Postat av: .charlotta

Guud vad du är härig, haha! Kan inte annat än att njuta och skratta av dem skönt samman satta orden i dina inlägg :)
Heja mamman!

Svar: Trodde för ett ögonblick att du synskt påpekade att jag behövde raka mig både här och där. Men såg sen att du skrivit här(l)ig och inte hårig...
Tack för pepp!
Little Miss Fix It

2012-11-06 @ 16:22:07
Postat av: .charlotta

*härlig

2012-11-06 @ 16:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback