Björnbärssöndag

Tack för alla peppande kommentarer angående min frilansframtid! Det betyder jättemycket förstår ni. Med en intensiv (men otroligt rolig) vecka i backspegeln där jag bara träffade Marsipanrosen i ynka tio (10!) minuter i vaket tillstånd känns mitt beslut så himla rätt i hjärtat.

Helgen kom och vi fångade den, först med att fylla upp höstgarderoben för den raketväxande (två, going for tre äpplen höga) personen i familjen. Inte helt enkelt med det onepieceälskande faderskapet (i.e. allt utan knappar) och moderskeppet allergisk mot stora och grälla trademarks-tryck, men t o m lite leo fick följa med hem utan smusslande från min sida. Sedan gjorde vi det enda rätta och drog till torpet.
 
Brasmys (jodå, det blev lite kyligare på lördagkvällen och gick inte termometern under 20-strecket (efter en stund i kylen) minsann?) och småskalig kräftskiva för att igår ge oss i kamp med björnbärssnåren. Det var den vackraste sista augustisöndagen man kan tänka sig, Rosen sprätte runt i sina små skor och nu står det dessutom hemmagjord sylt hemma i hemmet på vår gata i stan.
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it
 

Kommentarer
Postat av: sara

Sååå fina bilder!

Svar: Tack snälla!
Little Miss Fix It

2013-08-28 @ 12:49:36
URL: http://leion.blogg.se
Postat av: Ellen

Åh, vad mysigt! :-) Älskar björnbär!

2013-08-28 @ 16:42:52
URL: http://ellesgarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback