Mot sydligare breddgrader

Nu drar vi. Bilen är tvättad packad och överfull, bilbarnstolen ergonomiskt lutad, iPaden laddad med knep (läs: Teletubbies, Babar, Drömmarnas trädgård...) jag aldrig trodde jag skulle ta till innan två års ålder och spelaren fylld med skivor som inte fanns i vår ägo så sent som för ett år sedan. Av någon anledning spelade vi mer JohnOssi än Vipp på rumpan affär då... Men nu kör vi alltså till Italien, 200 mil i bil, till Marsipanrosens kusin Karl Pietro och till underbart god mat och medelhavskvällar med varma vindar. Som ni ser i mitt tjusiga kollage kommer vi köra genom Danmark, Tyskland och Österrrike för att slutligen landa i östkustens lilla pärla Punta Marina, i det fina sommarhuset som jag inte besökt sedan 2006.
 
 
Egentligen har vi ingen tid att passa förrän i mitten av augusti när jag börjar jobba igen men riktigt så länge blir jag nog inte borta. Vi har ju ett ettårskalas att ta hand om innan dess, och jag har ju massor av roliga DIY-tips för barnrum att visa, och spännande nyheter och... Ja inte mer än ett par-tre veckor kan vi vara borta känner jag nu, men faktiskt så stänger jag ner aktiviteten totalt här på bloggen. Ett litet tag i alla fall.
 
Semesterstängt.
Välkommen åter i augusti!
 
Om ni absolut inte kan vara utan uppdateringar och om internetgudarna är goda så fotar jag från landet spaghetti via Instagram i vanlig ordning. Även där heter jag Littlemissfixit. ♥ I'll keep you posted!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it (ja, det är ju inte jag på bilden dårå, det kan man bl. a se på fötterna. Och hårfärgen. Det är mer för att förstärka budskapet lite... Fast aningens hängmattegung det ska det nog bli för min del också denna sommar. Ciao!)

Kommentarer
Postat av: Elvira

Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

2013-07-11 @ 12:55:42
URL: http://Klaraelvira.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

Så skoj! Ha en härlig resa :)

2013-07-11 @ 13:11:37
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: evelina blomquist

Ha en fantastisk, underbar semester! Så ser jag fram emot inläggen som kommer därefter! :)

2013-07-11 @ 18:52:39
URL: http://evelinablomquist.blogg.se
Postat av: 2-barns-mamman

Ha en underbart skön semester och hoppas lilla rosen klarar bilresan galant :-)

2013-07-12 @ 21:40:55
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se
Postat av: Marie

Hoppas ni får en riktigt härlig semester! :)
Ser fram emot mer inspiration från din finfina blogg i augusti igen :)

2013-07-12 @ 22:20:17
Postat av: Johanna ♥

fin bild !

2013-07-13 @ 18:11:03
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: anna m ludde

Ni är galna. Helt galna. :) Hoppas resan gick bra! Ktamar

2013-07-16 @ 11:20:13
URL: http://annatotti.se
Postat av: Lina

Hej, ja lite semeter förtjänar du verkligen! Är imponerad och inspirerad av hur du hinner med både blogg och massa inredningsprojekt mm samt inte minst en baby! Försöker också men utan större framgång. Alla tips mottages ;)
Hoppas resan gått bra!

2013-08-01 @ 11:03:53
URL: http://desperatedesigners.blogspot.it/
Postat av: Erika

Hej!
Hoppas ni hade en härlig semester... Ser framemot nya inspirerande inlägg till hösten!

Jag har för mig att jag läste någon gång att du beställt sprayfärger till Cirkusfesten men jag kan inte hitta det inlägget. Varifrån köpte du färgen??
Tack på förhand!

Mvh
Erika

Svar: Hej Erika! Förlåt att det dröjt.
Färgen beställde jag från highlights.nu men jag vet att de finns till samma pris men med billigare frakt på skapamer.se så kolla in där!
Little Miss Fix It

2013-08-06 @ 10:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback