En annan metod

IKEA presenterade sitt nya kökssystem METOD i förra veckan. Det är ju en ganska stor grej att de största på kök byter system och jag och mina kollegor var på en inspirerande visning av det nya redan för 1,5 år sedan. Men nu är det alltså officiellt och kommer finnas i de svenska varuhusen fr. o m juni. Flexibelt och med utrymme för personliga kök skulle jag vilja säga.
 
Man skulle även kunna säga att vi kör en annan metod här hemma för en av de saker som gör att jag önskar dygnet fler timmar är att vi ska ge köket ett ansiktslyft. Nu. I helgen. Ingen totalrenovering men Jesper är ledig imorgon och extra styrka inlånad så byte av luckor, bänkskivor, vitvaror och lite omstrukturering blir det. Och eftersom vi inte vill riva ut hela biddevippen passar vi på medan det finns de gamla storlekarna kvar, så ikväll kommer Marsipanrosen få somna i det stora blå. Om man säger så.
 
Foto: IKEA via Livet Hemma
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh, så spännande! Vore jättekul att läsa hur ni gick tillväga, steg för steg. Och att få se bilder förstås.

Tack för underhållande blogg förresten. Är bra på att läsa, men dålig på att kommentera.

Svar: Riktigt steg för steg kan jag inte presentera i bildväg men en uppdatering får jag absolut se till att det blir (inte steg för steg dock, då kommer du aldrig återvända ;) hihi) Tack för önskemålet!
Little Miss Fix It

2013-03-17 @ 19:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback