Oskyldiga Little Miss Fix It?

Av de tjugofem vanligaste sökningarna som leder besökare till bloggen utgörs nästan hälften av olika varianter på namnet med allt ifrån sammansatta littlemissfixit till lilla miss fixit och little mix fix it. Jag är inte förvånad eftersom ungefär hälften av de jag pratar med om bloggen måste få namnet upprepat för sig och resten minns det direkt just för att det är lika tungvrickande som självklart tycker de. Däremot undrar jag lite över plats 23 på listan: kotte krok. ?? Har verkligen ingen aning vad som avses. Där emellan finns bra symaskin och tapeter som andra sökord. Intressant, och varendaste ett av alla sökord är rumsrena. Det är nästan så att jag funderar på om bloggen är lite för oskyldig.
 
Vad tänker du när du tänker på Little Miss Fix It?
 
Instagrambild: littlemissfixit, Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Farmor Gun

Hej. Är inte själv så duktig på att sy men vill hjälpa mitt barnbarn att sy en brödkorg. Har Googlat och läst en massa mönster och vet inte vilket som blir rätt. Du har skrivit att du har räknat ut måttet på rektangeln genom att ta cirkelns diameter gånger 3.14 och sen minus 4 cm, jag undrar varför jag ska dra av 4 cm, en del skriver att man ska lägga till sömsmån andra att man inte ska göra det,blir så glad för svar.

Svar: Hej Farmor Gun!Typiskt att du skulle ställa en fråga just som livet kom ikapp och mejllådan rann över, förlåt att du fick vänta. Vad kul att du ska sy en brödkorg till ditt barnbarn! Jag fick bäst resultat med den formeln som jag angivit, så att rektangeln inte blir för lång och veckar sig, men ett trick är ju att klippa ut cirkeln först och lägga till lite extra på rektangeln och provnåla fast den på cirkeln (med 1cm sömsmån) och därefter klippa av den till lagom längd. Annars kan du ju bara följa måtten i tabellen, den stora korgen passar mycket bra till bröd.
Lycka till och vad skoj att du hittade till Little Miss Fix It.
Little Miss Fix It

2013-05-29 @ 21:02:34
Postat av: Farmor Gun

Hej! Trodde du skulle svara på hur du räknat ut måttet på din brödkorg som jag frågat om.

2013-05-30 @ 19:27:21
Postat av: Farmor Gun

Tack ska du ha för hjälpen med brödkorgen, har läst flera tips men tyckte ditt var lättast att följa.

Svar: Vad roligt att höra! Hoppas det blev bra till slut :)
Little Miss Fix It

2013-05-31 @ 15:20:50
Postat av: Lotta

Ok, Little Miss Fix it är för mig, nytänk, inspiration och kreativitet. Jag gillar verkligen dina texter som får mig både att småle och skratta igenkännande! Du har verkligen en personlig blogg, och bjuder på dig själv. Det jag gillar mest kanske är att du SVARAR på nästan alla kommentarer. En del bloggar tycks bara leverera och sedan glömma bort alla vi "fansen". Jag förstår att det kan vara svårt att hinna med, men någon gång kanske man hinner besvara någon kommentar. Så...TACK Little Miss Fix it för en härlig blogg!!

Svar: Åh men tack Lotta, det är kommentarer som denna som jag sparar och tar fram och läser när inspirationen tryter. Den här bloggen är verkligen ett gemensamt projekt skulle man kunna säga ;) Kram och tack för att du är ett fan!
Little Miss Fix It

2013-06-01 @ 10:22:54
Postat av: Caroline

Jag tänker på min favoritfilm, dirty dancing, och citatet "no miss fix it, somebody else can't. Maria has to work all day so she cant learn the routines and Janet has to fill in for Penny. Everybody works here!"
Vet inte om det har så mycket med dig att göra, men dirty dancing är ju ingen jätteoskyldig film ändå... :o)

2013-06-04 @ 22:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback