Premiär för Kom In-podden med Sara & Hildur

Nu äntligen är det dags! Åhh ni vet hur skönt det är när hemlighetsmakerier är över och man kan vara öppen som en gammal bok och berätta om det där himla roliga projektet. Ja det som jag har startat upp tillsammans med Hildur och som nu är öppet och tillgängligt för alla. Nu finns det nämligen en inredningspodd!
 
En dag i slutet av sommaren föddes en idé om att starta en inredningspodd. Från tanke till handling var vägen inte så lång och Kom In-podden med Sara och Hildur föddes.

Efter att ha klarat av ett antal teknikhinder på vägen finns nu äntligen premiäravsnittet av Kom In-podden på iTunes. Sök på "kom in" på iTunes eller klicka på länken så dyker avsnittet upp.
 
Tanken med podden är att utveckla det som vi idag skriver om på våra bloggar, att bjuda in till diskussion på ämnet inredning och bli lite mer personliga (som om det går?)! För att inte missa något avsnitt, se bakom kulisserna, extra material och för att ge oss synpunkter och önskemål om innehållet gör ni bäst i att gilla oss på facebook där vi heter Kom in-podden med Sara & Hildur (klicka på den understrukna länken).
 
Allt som rör podden kommer publiceras och kommuniceras på facebooksidan men på våra bloggar kommer vi såklart hojta till när ett nytt avsnitt ligger ute. För att vara tydliga och samla allt på en och samma plats är facebooksidan poddens hjärta. Gilla!
 
PS. Vi vet att ljudet kan vara lite dåligt mot slutet av avsnittet. Men bättring kommer att ske framöver. Vi lovar! DS
 
 
Foto & Illustration: Hildur Blad och Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hurra så grymma ni är!!! Ska lyssna på den varje gång. Det vet ni!

Svar: Du är grym! :-*
Little Miss Fix It

2013-10-11 @ 08:28:17
Postat av: eastcoastmom i Spanien

Har just laddat ner podden, ska bli helkul att lyssna!

Svar: Wihuuoo! Så tacksam för alla fina och peppande kommentarer :)
Little Miss Fix It

2013-10-11 @ 08:57:04
URL: http://grrringo.blogspot.com
Postat av: Weronica - En mammas dag

Heja - lyssnar i detta nu :)

Svar: Hoppas du har en fin fredag! Nu ska jag in och svepas med på din blogg... :)
Little Miss Fix It

2013-10-11 @ 09:02:33
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Josefine- at home

Så roligt Sara och vilken bra idé med en inredningspodd! Jag kommer bli en trogen lyssnare:-)

Svar: Förlåt för sen respons, men tack snälla för peppen!!
Little Miss Fix It

2013-10-11 @ 15:56:28
Postat av: Hannarty

Lyssnade på er pod idag, jätteroligt att höra om er och er bakgrund! Vilken toppenidé att ta inredning från bild till ljud! Nu ser jag fram emot nästa pod!

Svar: Tack snälla för peppen och hejarop, nu jobbar vi på att bli bättre och prata om aktuella saker, kom gärna med feedback på facebooksidan (Facebook.som/kominpodden. Fin fredag och helg till dig!
Little Miss Fix It

2013-10-13 @ 18:04:52
URL: http://hannarty.blogspot.se
Postat av: Linn

Hej! Jag tänkte börja lyssna på er podd men hittar inte de nio första avsnitten. Har ni tagit bort dem från iTunes eller går det att hitta dem någon annanstans? :)

Svar: Hej Linn! Ursäkta om jag dubbelpostar, mitt första medd. försvann. Tyvärr vet jag inte varför de första nio avsnitten inte visas i iTunes?! Trist. Men du kan via Hildurs blogg hitta alla avsnitt och lyssna genom mediaspelaren under kategorin "Kom In-podden med Sara & Hildur". Superkul att du vill lyssna och varmt välkommen! Här är länken som du kan kopiera och klistra in i din webbläsare.
http://fixaodona.se/?cat=1321&paged=7
Little Miss Fix It

2014-06-25 @ 21:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback