Sade någon helg?

Då måste personen pratat om den som borde komma snart för här känns det som om det inte varit någon helg att tala om. Den gick nämligen alldeles för fort. Fredag, poddpremiär, åh ja tack snälla alla ni som messsat, meljat och kommenterat här på bloggen, på facebook, på instagram och i mobilen. Jag hade liksom inte tänkt så mycket på det men just när klockan närmade sig 8.00 i fredags så fick jag kaninhjärta och en ringande ton i öronen och blev liksom ill-pirrig! Så där så att jag inte hade kunnat äta (om jag inte redan hade gått upp och ätit för typ en timme sedan). Men det gick ju bra. Ljudet är lite kass på andra halvan men det vet vi nu varför och det är ju inte så att man liksom bara raderar nästan fyrtio minuters free flow-prat bara för att man är lite petnoga med ljudet, spetsar ni öronen så hör ni nog min späda stämma där i bakgrunden också.
 
Sen blev det kurs-föreläsning och på eftermiddagen blev jag med bortakontor. Hurra! Sen blev det invigning av Friskis&Svettis nya coola utbyggnadsdel och Marispanrosen var där och charmade alla i sin favoritkjol (tutun hon hade på namngivningen) och favoritskor (jumpadojor som blinkar!) medan hon svängde runt med pilatesbollar och kettlebells. Efter det var det Z-TV, eller jag menar fotboll, och hela hemmet fylldes med kompisar och en alldeles underbar och färsk liten Olle (man borde förbjuda den där doften alltså. Av bebis. Den går liksom rakt ner och börjar spela Medelssohn i äggstockarna).
 
Igår kändes det som om jag möblerade om hela dagen och fast jag hade lovat mig själv att inte packa upp min daybed love så gjorde jag det ändå. Vilket resulterat i att vi numera har en tresitssoffa halvvägs ut i hallen och det är bara sisådär tre veckor tills köparen kommer och hämtar vår förstfödda (soffa, ska tilläggas) den mänskliga diton började faktiskt att gå. När hon gör saker så gör hon det med besked vill jag lova. Först ammar hon 24/7 sen från en dag till en annan slutar hon. Sen tar hon sina första steg för flera månader sedan men fortsätter att krypa, för att plötsligt en lördag bara sådär knalla runt i vardagsrummet (men snabbast går det ändå att krypa). Idag fortsatte ommöbleringsdominot med gardinsömnad och att skapa lite ordning, och att springa rekordlångt på den här sidan 2005. Avrundade dagen med att möta en bloggläsare vid tåget och bjuda hem henne på våfflor. Alltså, om ni inte vill starta en blogg av någon annan anledning så gör det för läsarna! Sjukt bra sätt att träffa jättehärliga nya människor. I hatt.
 
Nu sitter jag här och kurar bakom de nysydda gardinerna. Jag hängde upp dem först och fållade dem sen, riktigt smidigt faktiskt. Bara att nåla, pressa och sy och inte hålla på och mäta, flytta runt und so weiter...
Det var min helg det och även om jag har hunnit med asamycket så vet jag inte riktigt om jag är redo för ny vecka än. Men det är väl snart helg igen.
 
Mobilfoto: Sara Zetterström, Little miss fix it
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, skohorn i lådhandtagen.. Kan du inte designa något snyggare "skohorn" att sätta där mot små söta klåfingriga barn!?

2013-10-13 @ 23:53:51
Postat av: Emma Fahlstedt

Vilket fantastiskt välkomnande till Kalmar och till ert kreativa hem! Ser framemot att spana in mer av Kalmar i dagsljus, det bådar ju gott efter gårdagen!

2013-10-14 @ 14:05:21
URL: http://emmafahlstedt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback