En resa till soptippen och en inställd middag

För en månad sen, på "Jesper"-dagen hade just Jesper och jag bröllopsdag (grymt tips för att mannen ska komma ihåg bröllopsdagen, om nånsin). Sockerbröllop.
Bara det lät ju lovande. 

Det var alltså sex år sen jag stod på den där piren med Östersjön och Kalmarsund i ryggen och var så pirrig att jag hade sockerdricka i knäna och bara inte kunde sluta le (vilket gav käkarna jordens träningsvärk dagen efter). Sex år sedan vi chockade alla som kommit på min s k 30-årsfest, alla utom möjligtvis vår medbrottsling och vigselförrättare Janne. En obeskrivligt varm och vacker julikväll var det. På dagen nio år sedan vi träffades (mer om det en annan gång, om ni vill) en sån dag som vi refererar till som "svensk sommar", 30 grader varmt klockan sju på kvällen.  
Precis som i somras. 
 
Bordet på en väldigt lovande sjökrog var bokat, våren och sommarens hektiska period av jobb och torprenovering hade ersatts av första dagen av vår gemensamma semester. I teorin skulle det bli The Bröllopsdag.

Men hur det kom sig så fick vi låna en släpkärra lite oförhappandes, dessutom kom ett par vänner förbi på fika som blev en välfylld och utdragen lunch i trädgården. Så när en kompis messade Jesper om tips på bröllopsdagspresent häromdagen svarade han: "Sara fick en resa till soptippen och en inställd middag, om du vill ha lite inspiration alltså."
 
Så här femton år senare förefaller den där vi badade i en sjö och han plockade de vackraste näckrosorna och gav mig-daten som falsk marknadsföring. Faktiskt.
 
Foto: Karolina Pehrsson & moster Eva Gustafsson
 
Blir nästan lite tåris när jag ser bilderna. Och vi ser så unga ut! Jag menar det är inte guldbröllop vi firat precis men jag antar att de där små små bekymmersrynkorna, de som följer med alla nybakade föräldrar hem från BB, gjort sitt. Såattsäga.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jättefina bilder :)

Svar: Tack, ja så glad att ha dem!
Little Miss Fix It

2014-08-26 @ 16:37:53
URL: http://inredningsanna.wordpress.com/
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

så vackert :9

Svar: :) Tack!
Little Miss Fix It

2014-08-26 @ 17:33:47
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Trees, mamma i London

Gud vad jag älskar första bilden :) Gammelsverige ju! =)

Svar: Japp, ett fint gammalt fiskeläge i Kalmar. Gustav Vasa rodde väl runt där när det begav sig kan en tänka... :)
Little Miss Fix It

2014-08-26 @ 21:26:47
URL: http://mangofisk.blogg.se/
Postat av: Moster Fotograf

Inte utan man blir lite stolt, både över de fina bilderna och över att ens extraunge är så gullig och har så fin man. Och numer även en gullig extraungunge.
Kram alla tre! Moster

Svar: Kram till gulliga mostra-mi!!
Little Miss Fix It

2014-08-26 @ 22:11:31
Postat av: Fia

Ett väldigt vacker (och överraskande iaf den dagen) bröllop! God mat och bra fest, hipp hurra för er i efterskott då! Kram

Svar: Tack, det var en härlig fest! Kramkram
Little Miss Fix It

2014-08-28 @ 20:27:55
Postat av: Ulrika

Älskar't!

Svar: Värry rååmäntisch...
Little Miss Fix It

2014-08-29 @ 19:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback