17. Röda tråden

 
Ohh, äntligen fredag! Utropar jag och hoppas att jag ska hinna färdigt med allt på min att göra-lista, och bjuder på rykande på poddfronten: För att hemmet ska få ett sammanhang utan att det spretar för mycket är det viktigt att skapa en röd tråd genom inredningen, något som är lättare sagt än gjort. Så i det 17 avsnittet av Kom In-podden ger vi några handfasta råd att tänka på för att lyckas med en inredning i harmoni. Allt behöver absolut inte matcha, en röd tråd är mer subjektiv än så och just därför kan det vara en svår nöt att knäcka.
 
Kika gärna in på Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida och dela med dig av dina tankar eller passa på att ställ dina egna inredningsfrågor. Som vanligt hittar du podden på iTunes där du kan lyssna direkt från webben, eller via vår Facebooksida. Men det allra bästa är ju såklart om du börjar prenumerera på podden, då dyker den upp automatiskt så snart ett nytt avsnitt är publicerat.
 
PS. Vi har börjat med ett nytt verktyg, en ny plattform för podden, så kolla gärna att uppdateringarna i podcaster-appen kommer som de ska! Surfar du in på webbsidan via länken så är det på den lilla spelaren till vänster om avsnittsrubriken du klickar på för att lyssna på programmet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback