5 bra°kiga favoriter

Om ett par veckor är det läge att hänga på låset om man gillar nya kollektionen BRÅKIG från IKEA. Produkterna som är framtagna genom ett samarbete med danska ArtRebels kommer nämligen bara säljas i begränsad upplaga och när de är slut så, ja då är de liksom slut. Finito. Precis som på ett vernissage hade jag velat ha några orange klisterlappar och tinga prylarna tills jag hunnit klämma och känna på dem ordentligt. 7/2 är startdatum och av det jag sett på bild kommer här mina fem favoriter:
 
♦ Den mintgröna stolen - så härlig färg, hade gärna sett den i ministorlek
♦ Klädhängaren - trä så som det ser ut under kläderna, älskar't
♦ Pappersaskarna - papper. askar. behöver jag säga mer?
♦ Bäddsoffan - till torpet. Kanske. Fast den är ny.
♦ Mattan - min absoluta favvo-favorit. Färgkombinationen! M-m-m.
 
Foto: eget kollage av bilder via ArtRebels
 
Idag gick jag upp i svinottan för att fira Jesper som fyller år. Marsipanrosen hjälpte till att slicka gräddvisparna och när vi hade preppat frukostbrickan, sjungit och isfacklorna slockande gastade hon "me:ja, me:ja tända", sötnöten. På jobbet har jag "proppat" ett bygge som vi ska plåta imorgon, lång dag varför dagens inlägg kommer så sent. Första bilden av en hel drös som ska tas den kommande veckan och usch vad jag tycker det är trist att inte kunna visa det jag gör i realtid, men ni vet hur det är. Hemligt värre.

Kommentarer
Postat av: eastcoastmom i Connecticut

De där mattorna!!!! Underbara!

2014-01-23 @ 00:29:43
URL: http://grrringo.blogspot.com
Postat av: Stina

7/2 på alla varuhus? Jag ska ta semester! Vill ha allt :)

2014-01-23 @ 19:05:14
Postat av: jennie

Jag är verkligen inte en release-datum-hetsare, men nu under min föräldraledighet har vi hängt så pass mycket på IKEA och jag har läst så pass mycket inredningsbloggar att jag nu noterat 7/2 i almanackan… Synd bara att jag börjar jobba om en vecka och inte kan hänga på låset, men eventuellt kanske jag kan ljuga ihop något för maken som kan ta lite tid efter jobbet. För det är ju så himla fina grejer i den här kollektionen och då vill man ju liksom ha en chans på´t! :-)

2014-01-24 @ 13:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback