32. DIY

 
Efter ett litet midsommaruppehåll är det podd-dags igen. Åh vilket roligt avsnitt, ni vet när ämnet liksom flyter av sig självt och det gör ju alltid det för mig när det kommer till hantverk och pyssel. Hildur och jag gav varandra i uppdrag att fundera över tre DIY-projekt som vi har gjort eller vill göra och presentera dessa för lyssnarna, sagt och gjort och vid sådana här tillfällen märks våra olikheter inte så himla mycket faktiskt. Så här låter påan:
 
"Gör det själv, DIY, make it yourself. Kärt barn har många namn och i den sista podden innan semestern går vi all in och hamstrar rejält med fixar-inspiration! Ladda skruvdragaren och slipa saxen för nu blir det åka av."
 
Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till via Hildurs blogg.

Kommentarer
Postat av: jennie

Ett roligt avsnitt, även om jag inte är så visuell att jag fattade alla era tips- tur att ni har bloggarna! ;-) Jag tänkte bara säga tack för all inspiration man får från dig. Även om du inte tipsar om DIY hela tiden och du ofta gör alltför avancerade grejer för mig sprider du energi och ett tänk att man klarar av att fixa till grejer själv. Att tänka utanför boxen. Häromdagen köpte jag en astråkig pinnstol på loppis och igår och idag har jag slipat och målat och nu står den på tork på balkongen och lyser i oceanturkos och jag är så glad och stolt över att jag kan själv! Haha, jag lyssnade på er pod under målningen och kände mig ungefär lika duktig som er… ;-) Stort tack! Kram!

Svar: Jennie, tack!! Kommentarer som dina ger mig energi till tusen, just nu känner jag mig som ett kärnkraftverk ungefär. Tack! Och vad kul att du gillar det vi gör! Stor kram till dig och jag är övertygad om att stolen blev asbra ;)
Little Miss Fix It

2014-06-28 @ 14:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback