TGIF

Kör en riktig bloggklassiker som rubrik idag. Inte för att veckan varit ovanligt jobbig på något sätt men nu när det verkligen känns som vår i luften så vill jag inget annat än att hänga med min familj, gärna utomhus, och det lämpar sig liksom helgen lite bättre för. Som ni kanske märkt har jag inte påat någon podd idag och det beror på att Hildur och jag haft vissa problem att synka våra liv denna vecka, men imorgon kommer äntligen avsnitt 21 (den som väntar på något gott och allt det där...)!
 
Insåg just att det bara är drygt sju veckor tills jag befinner mig i New York (wawawiiiwa!). Nypa sig i armen-varning på den, blir alldeles pirrig vid tanken. Jag skulle ansöka om visa bara för att upptäcka att passet gick ut dagen innan så det står på kom ihåg-listan. Vore så typiskt mig att glömma bort det och sen panikfixa en barbierosa variant på Arlanda samma dag. Appropå pass och passbild så har alla som följer mig på instagram @littlemissfixit kunnat se min förvandling hos frisören idag. Jag har f ö världens bästa frisör. Vi är extremt lika på många sätt och vissa sådana människor tål man ju bara inte men i Josefine ser jag bara de gemensamma styrkorna och det ger otroligt mycket energi så jag gick därifrån på härligt studsiga fötter och med väldigt kort hår. 
 
Nu har det mulnat lite men förut när jag passerade sovrummet var det så vackert ljus där inne så jag bjuder på bilder från mitt favoritrum just för att det är så ljust och härligt, det är så skönt att vakna där. Hoppas att ett majsoligt New York inbjuder till puderklänning och bara ben. Älskar föresten min manliga ballerina som jag klippte ur någon färgkatalog för många år sedan, visst är krocken mellan feminint och maskulint fantastisk så säg?
 
Happy Friday!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback