The Camp - affärsutveckling

Tidigt i våras bestämde jag mig för att fokusera på affärsutvecklingen av mitt företag. Eller det låter ju väldigt pretto men jag ville liksom ta en halvtidsvila och reflektera över de månder som gått; vad har jag gjort, vad har jag gjort bra, vad har jag gjort mindre bra, vad tycker jag är roligast och hur ska jag kunna jobba mindre för mer pengar? Kommer ni ihåg att jag frågade om uppfattningen om mig/bloggen/LMFI? Nu är det dags att utvärdera det ni sa och hitta avstamp för framtiden.
 
Jag fick ett mejl för några månder sedan om inte Drivhusets satsning: Driva framåt - The Camp vore något för Little miss fix it. Såklart att jag tyckte det varför jag ansökte, och fick en plats i denna företagsutveckling. Vi är tolv kvinnliga företagare från den sydöstra regionen som i dagarna tre träffas på en Öländsk herrgård för att stöta och blöta våra företag och hitta en utvecklingsplan. Idag har vi lärt känna varandra, försökt tänka lika öppet som ett barn och gjort en massa frigörande kreativitetsövningar. Imorgon kommer idéänglarna (som affärsänglar fast utan ekonomisk vinning som mål) och jag ska presentera mitt företag och en konkret vidareutveckling för att sedan få feedback. Nervkittlande och en fantastisk möjlighet att få fokusera i några dagar. Något som jag tror många egenföretagare brottas med konstant, man får rull på firman och sedan är det svårt att stanna tåget för reflektion, i bästa fall blir det något man gör lite i farten. I bästa fall. 
 
F ö har renoveringen tagit ett stort kliv framåt sedan senaste uppdateringen. Bildbevis kommer, men nu är det sängdags. Imorgon ska jag upp tidigt för en löptur över de Öländska vidderna och sen är det fullt fokus.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma Fahlstedt

Så grymt det låter, vilken grej att få vara med om. Bara att få input från andra är ju hur värdefullt som helst. Hoppas du får riktigt fina dagar!

Svar: Min vår har varit så spännande på så många sätt Emma. Fantastiska möten och möjligheter till utveckling och massa renoveringstid med stunder av reflektion (ibland). Nu siktar jag bara på tillfällen att förverkliga lite grejer med!
Little Miss Fix It

2014-05-08 @ 07:31:35
URL: http://emmafahlstedt.se/blogg
Postat av: Angie Skarenstedt | NYC

Vill bara tillägga att jag tycker din blogg är jättefin och mysig! :)

Svar: Men tack söta du! :-*
Little Miss Fix It

2014-05-20 @ 05:13:43
URL: http://skarenstedt.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback