Nytt i bo(k)hyllan

 
Jag, och säkert många med mig, ser ofta saker på nätet och tänker åh, vilken <div> insert valfritt adjektiv</div> grej den ska jag kolla upp/köpa/övertala sambon att införskaffa. Sen kommer något emellan och handen på hjärtat, det är många saker som passerar och glöms bort för just så värst nödvändiga var de kanske inte? För en bokmal som jag så är böcker så gott som livsnödvändiga  i min värld, därför blev jag så glad när jag på bokhandeln plötsligt stod framför det som blev bokhyllans nyförvärv förra helgen.
 
 
Såg den på nätet, villhövde den genast, men något kom emellan och den glömdes bort i någon månad för att nu alltså förgylla våra dagar. Boo tycker den är jättespännande med alla illustrationer och även om hon kanske är för liten för att förstå världens uppbyggnad så är hon absolut stor nog att fantisera om exotiska namn och varför noshörningar inte bor i Sverije annat än på Kolmården.
 
 
I nästan trekvart (eoner av tid om man vanligtvis har hela jeansen fulla med myror) ömsom satt och ömsom låg hon på fällen framför kakelugnen och bläddrade mellan världens länder. Allra bäst var det när vi trängdes där alla tre (f'låt, alla fem, Katten & Grisen var så klart med) med näsan i boken och turades om att berätta vad som finns i kusin Pietros Italien (pittsa å vingla-as ba så ni vet) eller hur de Indiska tigrarna låter. Chrrrrrrrrrrrr
 
 
Boken Kartor alltså, tip of the day.
 
Foto: Sara & Jesper Zetterström

Kommentarer
Postat av: Sara Lindeborg

Tack för tipset! Jag är lika kart-tokig själv. En bok beställd och är på väg hem till 4,5- och 2,5-åringarna till julklapp!

Svar: Vad kul, den är jättefin så hur ska du kunna hålla dig till jul? ;)
Little Miss Fix It

2014-11-10 @ 07:42:05
Postat av: Emm

Ja den är verkligen fin. Bokhandeln gynnar jag hellre för den vill vi ha kvar. Bra service från personalen får vi också:)

2014-11-14 @ 11:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback