Presenttips: pyssellåda

Ena huvudpersonen på gårdagens baklängeskalas fyllde fyra och vad passar bättre till en fingerfärdig liten person än en låda full med pysselprylar. Piprensare, glitter, lim, fina papper, klisterögon och tjusig tejp i olika mönster, alltsammans samlat i en ask som kan fyllas på vart efter. Pärlor, flirtkulor, band, mönstersaxar, klistermärken, paljetter, bjällror, stämplar, hobbyfärg, glittriga pennor, fjädrar... och letar man hemma är kapsyler, glasspinnar, korkar, tomma toarullar, stenar och kastanjer superpyssliga grejer som kan passa perfekt i lådan.
 
Jag förespråkar oftast kvalitet före kvantitet men när det kommer till småfolk som kan göra slut på en tejprulle fortare än man säger washi så är tipset att fylla på förrådet från butiker som IKEA, TGR, Claes Ohlson eller Netto och istället spara kvalitetspysslet till lite större pysslare. Små burkar, askar, zippåsar etc. är typiska bra att spara-grejer för att använda i en sån här låda och lägga över småpryttlarna i eftersom pysselförpackningarna sällan är återbrukningsbara. Förutom att det håller ordning i lådan ser det finare ut utan massa etiketter och inplastningar tycker jag.
 
Kalaskvällen blev lång och inte minst piprensarna gjorde succé, så bästa tipset är att köpa fler direkt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma Thun

Håller med dig där, det kan gå åt OFANTLIGA mängder tejp. Härom dagen kom min, precis fyllda fyra åriga, dotter ut ur sitt rum: "fint mamma va?" Jo, jättefint!....en plastflaska med hennes sondnäring invirad i en HEL rulle pappers-tejp. Men fint var det-eller i alla fall stoltheten och glädjen i hennes ögon, den var mycket fin.

Svar: Åhh, ja såklart, the beauty is in the eye of the beholder! <3
Little Miss Fix It

2014-11-02 @ 22:35:03
Postat av: Christine

Åh super bra tips…har två systerdöttrar som pysslar med allt! Köpte en pyssellåda på Rusta för en månad sedan typ med liknande, men skall göra en själv också..superroligt ju! Jättefina glasögon…tänk sådana en tidig måndagmorgon :-) succé direkt ju :-) Kramar

Svar: Ahahaha, jag skulle bett och få låna dem i morse när jag var mer död än levande... ;)
Little Miss Fix It

2014-11-03 @ 05:15:35
Postat av: Min Klockaregård

Jamen alltså. Skulle bli glad för en pyssellåda jag också. Kanske en liten mer vuxen-anpassad men ändå... Och här går det också åt tejp i massor. Och papper...
Kram Nina

Svar: OM jag också skulle bli glad, heaven i pysselform, ja tack! :)
Little Miss Fix It

2014-11-04 @ 20:43:21
URL: http://www.minklockaregard.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback