DIY - tavla av tranor till tusen

Egentligen är jag genomsvettig och har ganska höga kortisolnivåer as we speak för jag ilar runt och försöker minska på stöket och öka på köplustan i vårt hem. Imorgon kommer fotografen och på fredag ska lägenheten alltså ut till försäljning.
 
Och appropå just försäljning så var Jesper och jag på en husvisning i slutet av sommaren (innan Hundraåringen gjorde anspråk på våra liv) för ett himla ohhh, ahhhh och iihhhh-aktigt hus på många sätt. Ameh kolla bilderna, hur maffigt?! Sen var det liksom också väldigt mjnee, ptjaa och hmmm-aktigt så vi sa tack, men nej tack. Däremot hittade jag ett par smygfotade bilder i mobilen och insåg att jag sitter på värsta fina gör det själv-tipset. Som jag inte gjort själv, än. Tranor har jag förvisso vikt en masse och tavlor gör jag allt emellanåt eftersom jag är synnerligen ofin i kanten, på gränsen till autistisk, men någon trantavla no, nope, njet.
 
Du behöver (skulle jag tro):
en himla massa tunna kvadratiska (origami) pappersbitar
en tavelram
lim eller dubbelhäftande tejp
ett tjusigt bakgrundspapper, om man vill målad i akvarell, likt nedan
+ ev. penna och triljarder (eller hur många fåglar du nu orkar vika) av bevingade ord.
 
Vik tranorna, se youtubeklipp här, limma/tejpa upp dem huller om buller på bakgrundspappret, skriv alla bevingade (nu i dubbel bemärkelse) ord du kan uppbringa på origamifåglarna och rama in klabbet. Klart på ett kvartal!
 
Eventuellt kan jag ha varit upptagen med att hindra Marsipanrosen från att välta glasskulpturer värda mer än huset självt eller äta kattmaten utspridd runt en skål på golvet men jag hann liksom förutom smygfotandet inte riktigt att titta närmare på tavlan varför jag är sjukt nyfiken på vad det faktiskt står på varje trana? Sjukt nyfiken. Så har du röntgenblick eller gör egna får du gärna dela med dig av budskapet.
 
Lycka till!
 
Mobilfoton: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Maria

Häftigt!
Skulle vara kul att se bilder från er stylade lägenhet och även bilder från det nya huset. Behöver inspiration till kommande renoveringsprojekt och jag gillar din stil.

Svar: Roligt att du gillar min stil, jag ska se om det kan bli lite fler hembilder framöver...
Little Miss Fix It

2014-10-15 @ 15:10:49
Postat av: Big Sis

Den DÄR ska jag göra innan jag blir pensionär. Grymt snygg!!Vilket hittepå!

Svar: Ha-ha, ja det är väl dags att börja med två i veckan om du ska hinna... ;)
Little Miss Fix It

2014-10-15 @ 16:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback