Fredagsfeeling

 
Lägenhetsförsäljning, check!
Kan ni fatta? Även i småstädernas småstad så säljs det numera bostadsrätter innan officiell visning. Vi kan med varm hand lämna över det som varit vår borg i sju år till nästa riddare, kontraktet är skrivet och ikväll tror jag att vi måste fira också denna andra bostadsaffär inom loppet av en månad med bubbel. Nu blir det äntligen Hundraåringsfokus framöver!
 
 
Önskning den korta stund som miljonär
Just i detta ögonblick precis efter försäljningen av lägenheten känner jag mig som en miljonär! (Att jag inom en snar framtid kommer vara skyldig banken betydligt mycket mer kan vi väl bortse ifrån en stund). Högst upp på den ytliga önskelistan finns fina Cluster lamp från Artilleriet. Den skulle vara som ett smycke i Hundraåringens sällskapsrum, tycker ni inte?
 
 
Påminnelse: läsarundersökningen
Avslutningsvis, förlåt om jag tjatar men eftersom jag tar tillfället i akt att samla era klokheter och det dessutom är ett drömmigt pris från en fin butik i potten så vill jag bara påminna er om att bloggens läsarundersökning fortfarande pågår och att jag är megatacksam över all feedback jag kan få. Så har du inte svarat men känner dig manad så har du till midnatt den 31/10 på dig, enkäten hittar du här. Men nu tar vi helg tycker jag.
 
Happy Friday!
 
Foto: Mäklarbilder på både Hundrakvadrataren och Hundraåringen via Pontuz Löfgren, produktbild Cluster lamp via Artilleriet

Kommentarer
Postat av: jennie

Stort grattis, fasen så skönt! Vi firar också ikväll, att handpenningen på vår lägenhet kommit in på kontot och att affären på riktigt gått i lås. Det känns inte så himla miljonärigt eftersom vi precis som ni ska hiva in stålarna på nästa konto, men det känns som en lättnad att ha allt klart inför vår flytt om några månader. I det kaosiga livspussellivet är det himla skönt att slippa en massa visningar och piffhysteri. Grattis igen, skåla och njut för en stund innan ni tar er an nästa utmaning! :-) Kram!

Svar: Åhh, grattis till er med, nä inte så miljonärigt egentligen men en kan väl låtsas? ;) Kram
Little Miss Fix It

2014-10-24 @ 20:57:54
Postat av: Den där Victoria

Stort grattis till försäljningen! Klart ni fick det sålt, lägrenheten är ju som sagt jättehärlig.


Svar: Tack, det känns så himla gutt!
Little Miss Fix It

2014-10-24 @ 21:43:41
URL: http://www.dendarvictoria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback