5 favoriter från nyöppnade barnbutiken The youngsters

Ni kanske minns att vi inledde vår semester med en fotografering för nya webbutiken The Youngsters? Nu har portarna slagit upp och jag dö-ö-ör! Blir först och främst nästan tåris av att se bilderna på Boo där hon sitter med en för stor cylinderhatt (tusen tack för lånet Madeleine på Bonbons!), för att inte tala om bilden när hon vindögt försöker kika i kameran, gölliga onge. Jag har sagt det förut men Genevieve som är grundaren av The Youngsters har verkligen fingertoppskänsla för fin och hållbar inredning för barn. Nedan listar jag mina fem småfolks- favoriter.
 
Foto: Kimme Persson
 
1) Angående utbyggnaden, kanske främst för att rymma den ljuvliga och magnetiska villhöver-tapeten med en kanin. Funkar alltså även som anslagstavla, fiffo-piffo! 2) Finrolig uggleprint signerad Mini & Maximus. 3) Träkameran som vi fick klämma på IRL under plåtningen, så fin och perfekt för vardagslek med en fotande förälder. 4) Glada påslakan Neon dots and crosses från brittiska Beau LOves, ett märke som jag även följer på Instagram. 5) Som den applefierade familj vi är så är I-woody-laptopen typ ett måste ha.  

Kommentarer
Postat av: Anna

Fina saker :)

Svar: Eller hur!
Little Miss Fix It

2014-09-11 @ 16:33:43
URL: http://inredningsanna.wordpress.com/
Postat av: liza

Vilka fantastiska foton och prylar! Jag älskar leksaker i trä! Synd bara att de flesta leksaker i trä är så mkt dyrare än den hemska plasten. Tack för en bra blogg!

Svar: Visst är det, jag med! Förvisso dyrare, men betänk tänk då att hellre köpa "färre men värre" alltså välj med omsorg och då bättre kvalitet, mindre kemikalier och saker som håller över generationer! Tack för din kommentar!
Little Miss Fix It

2014-09-12 @ 09:57:09
URL: http://headsblogg.blogspot.se
Postat av: liza

Tack för svar! Håller helt med dig! Har själv skrivit ett inlägg om detta. Läs gärna (via länken) och glöm inte att läsa även på "andra sidan" där jag diskuterar kemikalier. Önskar att fler resonerade på det här sättet. På så sätt skulle vi också få ner priserna. Ha en fin dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback