Redo för Blåkulla

Det var en trött men mycket förväntansfull lite ros jag väckte imorse. Idag skulle en ju få klä på sig lite annorlunda grejer och bära smink till föris, och undra om någon av kompisarna också skulle vara påskgumma eller påskgubbe? Förklädet gick hem men hucklet... Nä, jag vill ha din prickiga sjal mamma och så fick det bli. Och det var ju så fiffigt med en ficka på magen.. men, vad ligger i fickan? Vad är det här? En godis, säkert? Pappa, det låg en go-o-odis i fickan! Och plötsligt blev det en skuttdag och väldigt bråttom iväg mot en dag som liksom blev så spännande att det inte var klokt.
 
Efter dagens jobb blir det påskparad till Slottet och sen raka vägen norrut mot båten som ska ta oss till Gotland. Det har blivit något av en påsktradition att vi åker dit, lågsäsong och rysk väderleksroulette. Ibland strålande sol och rosé i t-shirt och ibland snö och isande vindar, det ser inte ut som våren kommit dit riktigt än men jag älskar den där ön i alla skepnader och i år åker vi dit med våra kompisar Elin & Henrik. Som jag längtar!
 
Förhoppningsvis har väl vår lilla kärring slocknat så dags men annars kommer vi nog inte närmare Blåkulla än ikväll när Gotlandsbåten glider förbi Blå Jungfrun norr om Öland.
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Malin Wederberg

Vad söt :D

2015-04-02 @ 19:57:14
URL: http://darksess.com/
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Åh, det går inte att bli sötare än sådär!

2015-04-03 @ 02:13:44
URL: http://narannie.se
Postat av: Christine

Vilka underbara kort! Blir alldeles varm i hjärtat:-)<3 så som det skall vara...önskar er en härlig påsk !
//Christine

2015-04-05 @ 08:35:01
Postat av: Tinakusina

Sötaste ongen i stan! <3 Hoppas ni hade en bra påsk trots att det var lite kallt på ön. Kram

2015-04-06 @ 12:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback