SFF 2015 i poddformat

 
Som alltid under mässdagar är det långa benet före som gäller, mycket ska hinnas med. Spana nyheter, nätverka, lyssna på inspirationsföreläsningar och passa på att hänga med kollegor. Den här gången hann Hildur och jag i alla fall ses mer än en kvart utöver poddtid men det var ju just fokus på en liten rapport ändå. Så här kommer radioversionen av möbelmässan i Stockholm, och har du planer på att besöka mässan under morgondagen så ligger trendutställningen i C-hallen och ingen annanstans. 
 
”Än en gång spelas Kom In-podden in från världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och belysningsdesign aka Stockholm Furniture & Light Fair. Hur går snacket i montrarna, vilka färger dominerar 2015, finns det några favoriter bland utställarna och hur tusan förbereder man sig bäst för en mässdag. I podden pratar Sara och Hildur utifrån sina egna upplevelser med förhoppning om att inspirera till en vidare diskussion kring ämnet inredning. 100% obajsnödigt.”
 
Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till via Hildurs blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback