Hallå hallen!

Vissa dagar är bara li-ite härligare än andra. Jesper är hemma efter en vecka i Stockholm, Boosan vaknade som en liten solstråle och påklädning/tandborstning/förskolelämningen gick som en dans. Chockad (och sminkad för första ggn denna vecka, världskrigsmornar behind us) sitter jag här och undrar vad som hände egentligen och tänkte inleda denna fredag med det rykaden färska hallavsnittet av Kom In-podden.
 
Om köket är hemmets hjärta så kan man säga att hallen är det första intrycket. Viktig och ofta svårmöblerad med många funktioner att fylla axlar den en av de tyngre birollerna. Vi säger alltså hallå till hallen, till funktioner, till förvaring och till trapplösningar. Hildur har bl. a haft en funktionell enkvadratare och en hopplöst svårmöblerad hall modell balsal och vår förra hade ju fiskar i taket. Till och med Spindelmannen tittar förbi i det 48:e avsnittet av Kom In-podden och jag funderar för fullt vad vi ska göra med Hundraåringens hall.
 
Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till via Hildurs blogg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback