Solokvist

Hej 2015!
Igår var första dagen som vi inte hade gäster sedan vi flyttade in. Det är ju superhärligt att umgås med familj och vakna tillsammans med vänner men onekligen är det inte många kartonger som packas upp när man har besök. Det försöker vi råda bot på nu, samtidigt som vi även försöker ta det lungt och mysa också eftersom det bara är ett fåtal dagar kvar av vår gemensamma ledighet.
 
"Kolla mamma, jag gnagde på mackan så det blev som en måne"
 
 
Vissa av oss gör smörgåskonst och andra försöker att inte gå upp i atomer vid upptäckten att vi fått fel tv med oss från affären (ja vi har gått och köpt ny tv, trots att den gamla teknikmässigt onekligen matchade hundraåringen). Själv har jag precis monterat ett skåp som ska svälja Marsipanrosens leksaker här på nedervåningen som är almänt kaosig. En upptäckt nu när vi blivit med två våningar är att vissa av hennes saker kommer helt enkelt få flytta ner för att vi inte ska springa ihjäl oss i trappan vid undanplockning.
 
Förutom att stöka till funderar jag mest över vardagsrummets funktion och känsla, granen kommer ju snart åka ut och då vill jag inte möblera sönder det fina burspråket.
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentarer
Postat av: Malin Wederberg

Så söt ^^

Svar: Oh, yes! ;)
Little Miss Fix It

2015-01-03 @ 13:10:00
URL: http://darksess.com/
Postat av: emma

Det ska bli så spännande att få följa med i hundraåringen! Och jagblevväldigt nyfiken på vad det är för skåp du hittat? Letar nämligen själv efter "det perfekta skåpet" tillbarnböcker, spel och pussel.

Svar: Vad roligt att du tycker det Emma! Vi har knappast "det perfekta skåpet" men det fyller sin funktion för nu. :)
Little Miss Fix It

2015-01-03 @ 19:11:09
Postat av: Min Klockaregård

Vi, som inte har något rum till C, där han kan ha sina saker har snart en förvaringslösning i varje rum med plats för leksaker... :)
Ändå nyfiken på vad det är för skåp. Och på att se resten av ert hus som verkar vara helt fantastiskt!
Kram Nina

Svar: Ha-ha, ja det är ju liksom nödvändigt för barn kam en ju inte stoppa in någonstans, eller stoppa särskilt mycket överhuvudtaget... Det blev ett av IKEA's flaggskepp, på rea, inte roligare än så ;). Ska visa mer framöver, håller på att beställa hem alla ritningar jag kan få tag i för att kartlägga Hundraåringens historia, det är jättespännande.Kram och god fortsättning!
Little Miss Fix It

2015-01-03 @ 22:41:35
URL: http://www.minklockaregard.wordpress.com
Postat av: Anna

Det ska bli så roligt att följa era äventyr i Hundraåringen. Vi har precis också blivit med hus, från en till två våningar, och vi har också en tös bara några månader yngre än Boo så jag är vääääldigt intresserad av alla smarta lösningar för att få ett hem där nådestötar och små tycker om att vara i. Keep up the good work!

Svar: Tack Anna och grattis till ert hus! Visst är det en omställning?! Men vi älskar't redan, men vet knappt vilken ände vi ska börja i. Ska göra mitt bästa för att inspirera här på bloggen! Keep up the good reading! ;)
Little Miss Fix It

2015-01-04 @ 20:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback